SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vet! Amsterdam is een toffe sportieve bar rijker (met private darts!)

Onlangs werd er in Amsterdam een nieuw concept geïntroduceerd: Oche. Het alom bekende darten wordt door Oche Amsterdam getransformeerd tot de ultieme sociale beleving à la 2020. Niet onbelangrijk, de gerechten voor de shared menu’s zijn samengesteld door Niels van Halen, voormalig chef-kok van Michelin erkend restaurant De Hoefslag.

Oche Amsterdam: het concept

Om de eerste verwarring uit de wereld te helpen, Oche spreek je uit als ok-i. De Oche is de lijn waar spelers achter staan tijdens een dartspel.

Oche Amsterdam maakt van het dartspel een ‘social experience’. Als gast wordt je uitgenodigd om je telefoon weg te leggen en je 85 minuten lang volledig te storten in je gepersonaliseerde dartspel. Tijdens je dartspel kan je genieten van shared menu’s, die zijn samengesteld door Niels van Halen, die je wellicht kent als bekroond food whisperer, chef-consultant of als voormalig chef-kok van onder andere De Hoefslag in Den haag.

Gelukkig hebben ze bij Oche ook aan het praktische aspect gedacht. De hapjes zijn zo gemaakt, dat je ze altijd op kan eten met je ene vrije hand tijdens het darten. Zo hoef je de lastige keuze tussen eten en darten gelukkig niet te maken.

Om dit alles te complementeren zijn er op Amsterdam geïnspireerde cocktails op de kaart te vinden, maar ook een uitgebreide bier- en wijnkaart.

Derde vestiging wereldwijd

De eerste vestiging ooit van Ocho vind je in Oslo. Vanuit daar is het helemaal overgewaaid naar Australië, Brisbane om precies te zijn. Nu is Amsterdam aan de beurt. Ocho is gevestigd aan het lekker centraal gelegen Rembrandtplein. De general manager van Ocho Amsterdam, Boy Michaelidis zegt het volgende over de nieuwe zaak:

“Oche staat voor een terugkeer van de analoge sociale beleving, waarin de smartphone niet langer het middelpunt zal vormen. In plaats daarvan krijgen sociale relaties de prioriteit en de aandacht die ze wellicht al lange tijd niet hebben gehad”.

 

Oche Amsterdam

Oche Amsterdam is geopend op 4 maart en is gevestigd aan de Utrechtsestraat 11. Check de website voor meer informatie: www.oche.com/amsterdam

Wil je graag meer lezen over lifestyle? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!