SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nog één week voor moederdag en wij hebben de ideale cadeautip!

Donyell Malen met zijn moeder bij de uitreiking van de Bronzen Stier

Hakim Ziyech zei nadat hij werd uitgeroepen tot Nederlands voetballer van het jaar 2017/2018: “Deze is voor jou mama”. Een prachtig eerbetoon aan de vrouw die zo belangrijk is in zijn leven. 9 mei is het moederdag en dan kan jij ook een eerbetoon brengen aan je moeder. GASSAN Diamonds helpt je een handje en zorgt voor het ultieme moederdag cadeau. 

Misschien heb je door de periodes van lockdown en quarantaine je ouders minder vaak kunnen zien dan dat je zou hopen. Dat betekent echter niet dat je minder van ze houdt. Sterker nog, je wilt het allerbeste voor ze en zorgt dat ze niet besmet raken. Toch kun je dit jaar op een prachtige manier aan je moeder laten zien dat ze de meest fantastische moeder is. GASSAN heeft namelijk onlangs haar gepersonaliseerde juwelencollectie gelanceerd. Een sieradenlijn waarmee je je moeder even lekker in het zonnetje zet. Wil je nu echt punten scoren op moederdag, dan kun je een persoonlijke touch aan het juweel toevoegen door middel van een gravure. De diamanten in de GASSAN 121 juwelen kun je zelfs voorzien van een persoonlijke boodschap of prachtig symbool door middel van een speciale laser gravure.

Het verwenpakket

Na het bestellen van een gepersonaliseerd cadeau is de koek nog niet op bij GASSAN. In samenwerking met haar partners hebben zij een speciale THANK YOU MOM Box samengesteld om haar eens lekker in de watten te leggen. De box bestaat onder andere uit geurstokjes van Rituals en flinke kortingen op overnachtingen in Hotel De L’ Europe met een ontspannende spa massage bij Skins Institute. Naast deze voordelen ontvang je ook nog drie reductievouchers voor; een GASSAN high-tea van Patisserie Kuyt, een heerlijke “Sensai” wellness behandeling en sample van Parfumerie Louise en een halfjaar abonnement op LINDA. inclusief de LINDA. 202 Moederdag editie.

Zorg dat je niet te laat bent

Je moeder doet vaak alles voor je en ongeacht hoe oud je bent, je wilt je moeder nooit teleurstellen. Op de Moederdag juwelen van GASSAN zit een levertijd van twee werkdagen. Voor het laseren van de diamant is de levertijd zeven werkdagen. Bestel dus op tijd, anders heb je heel wat uit te leggen. Het is ook mogelijk om het juweel op een later moment te graveren.

Zo’n GASSAN Moederdag cadeau scoren? Klik hier en kies het juweel uit wat perfect bij jouw moeder past!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!