SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

No Spark, No Glory

In het hart van de Champagne bevindt zich het premium Champagnehuis Castelnau, dat al meer dan 100 jaar met grote passie en liefde heerlijke Champagne maakt. Samen met het team van Castelnau ontwikkeld wijnmaakster Elisabeth Sarcelet verschillende stijlen champagne voor elke gelegenheid en moment van de dag. Want hoe laat het ook is en waar je ook bent; er is altijd tijd voor en overheerlijk glas Champagne!

Cordier Wines presenteert nu de Castelnau champagne

Vintage meets modern

De boeren stoppen veel liefde, energie en aandacht in de wijngaarden en dat proef je terug in ieder glas. Wijnmaakster Elisabeth Garcelot bespeelt de blend van wijnen uit verschillende wijngaarde, uit verschillende jaargangen als pure kunst. Als een voetballer die na een zomerstop weer voor het eerst de geur van gras ruikt, gaat de wijnmaakster te werk met deze nieuwe blend. Hoewel het Champagnehuis weinig verandert, vinden ze het belangrijk om mee te gaan met de tijd. Met de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen eeuw stopt Castelnau Champagne in een nieuw en modern jasje.

De ontwikkeling van een smaaksensatie

Van een smaakvolle cuvée weet Castelnau een spectaculaire champagne te maken. Zo wordt de unieke cuvée na het blend proces gebotteld in een champagnefles, waar het nog niet voorzien is van de kenmerkende mousse. Hiervoor voegt Garcelot liqueur d’éxpédition toe, een likeur van suikers en gistcellen. De fles wordt opgeborgen in de kelders van Castelnau en de champagne gaat leven. De cuvée ontwikkelt zich tot een hemelse champagne vol magie en zal zich laten openen bij iedere speciale gelegenheid die roept om een goed glas mousserende wijn.

Bekijk hier de heerlijke champagnecollectie van Castelnau en geniet van een verrukkelijk glas frisse champagne!

Ons nieuwste magazine, karakter, met Henk Fraser is nu verkrijgbaar. Bemachtig het magazine via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.