SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nike tovert Boeing 787 om tot droomvliegtuig

Alle grote Europese competities zijn weer van start gegaan en ook de Champions League en Europa League-campagnes zijn weer begonnen. Direct weer een druk programma dus voor de internationale topclubs. Soms tot wel drie wedstrijden in zes dagen en met een beetje pech een verre Europese uitwedstrijd. Dit hoeft echter geen nadeel te zijn met de nieuwe Boeing 787 die door Nike is omgetoverd tot een droomvliegtuig om je lichaamsherstel te versnellen.

Al jaren kennen we de smoesjes van clubs die na een Europese wedstrijd punten laten liggen in hun eigen competitie. Ze hebben net een zware uitwedstrijd gehad en hebben maar een x-aantal uur gehad om weer fit te zijn voor hun competitiewedstrijd. Dat is vanaf nu verleden tijd door het nieuwe ontwerp van de Boeing 787 Dreamliner. Samen met Nike hebben zijn een Athlete’s Plane bedacht die de atleten in topconditie houdt, zelfs als ze meerdere tijdzones moeten doorkruisen. 

Elk nadeel heeft nu zijn voordeel

Tijdens het ontwerpen van een concept zijn professionele sporters, coaches en operationeel personeel geïnterviewd om het interieur te optimaliseren. Alle faciliteiten zijn afgestemd dat alles aan boord is om de speler mentaal en fysiek 100% fit te houden. Met deze droomvlucht doen zij dan eindelijk het ‘uit-nadeel’ teniet. 

De Boeing 787 Dreamliner bevat stoelen die volledig plat kunnen, zodat je een ideale ontspannen lichaamshouding kan aannemen. Slaap is essentieel om het lichaam en de geest in perfecte conditie te houden voor elke activiteit. De stoelen zijn dan ook zo ontworpen dat het een gezonde slaap bevordert, zelfs tijdens lange vluchten. De ruimte is zo afgestemd dat elke persoon zijn eigen persoonlijke ruimte heeft. Spelers kunnen hier gamen en tv-kijken met behulp van OLED-schermen met  touchscreen. Voor spelers die niet in slaap kunnen vallen of gewoon willen ontspannen biedt het benedendek uitkomst. Hier kunnen de spelers een lekkere kop koffie drinken of een gezelschapsspel spelen, zonder dat zij de slapende atleten storen. Mochten zij alsnog snel willen slapen, dan kunnen zij ook die tafels en banken ombouwen tot bedden.

Herstel is key

Er is alles aan gedaan om de spelers ook weer fysiek 100% te krijgen, voordat zij weer op vertrouwde bodem landen. Zo staan er spinning fietsen waar de benen los gegooid worden en zijn er ook massagetafels om de spieren goed te laten verzorgen. Kortom: de door Nike ontworpen Boeing 787 Dreamliner is eigenlijk een must elk internationaal topteam. 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop hier jouw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.