SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nigeriaans raptalent betreedt de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week kreeg rapper Emms een hoofdrol in onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De Life After Football Playlist staat alweer geruime tijd online. Mannelijke artiesten worden afgewisseld met vrouwelijk muziektalent. Wij vinden het belangrijk dat we samen met jullie een gedenkwaardige afspeellijst samenstellen. Afgelopen week besloten jullie dat Nigeriaans raptalent de Spotify-playlist moest betreden. Daarom hebben we de track Kilometre van Burna Boy toegevoegd aan onze lijst. Daarnaast heeft het nummer Cardi van Cho en Frenna een plek gekregen in de Life After Football Playlist.

Burna Boy – Kilometre

Burna Boy had al een bijdrage in onze lijst door als gastartiest op de track Siberia van Headie One te staan. Dit keer zijn de schijnwerpers enkel gericht op de Nigeriaanse rapper door de solotrack Kilometre toe te voegen. De 29-jarige Damini Ebunoluwa Ogulu is een van de grootste Afrikaanse artiesten van het moment. Sinds 2011 timmert hij hard aan de weg om zijn muzikale droom waar te maken. Onlangs won Burna Boy zijn eerste Grammy met het album Twice As Tall. Afgelopen week bracht de Nigeriaanse rapper zijn eerste solotrack van 2021 uit. De Afrikaanse vibe op het nummer Kilometre brengt je zeker in een feestelijke stemming!

Burna Boy in Life After Football Playlist

Cho & Frenna – Cardi

Giovanni Rustenberg, beter bekend als Cho, heeft de smaak te pakken. Twee weken geleden dropte hij nog de track Special, nu is het alweer tijd voor een nieuw nummer in samenwerking met Frenna. Iedereen verlangt naar de zomer. De terrassen zijn weer open en de track Cardi brengt ons daarbij extra in zomerse sferen. De romantische sound zorgt namelijk voor een ontspannen vibe die je in een goede stemming brengt. Daarom kan dit nummer natuurlijk niet ontbreken in de Life After Football Playlist.

Cho en Frenna in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.