SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nieuwste van het nieuwste op de Spotify Playlist

Met de Spotify Playlist van Life After Football houden we je volledig up-to-date van de nieuwste en lekkerste nummers. De ideale playlist voor onderweg. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify Playlist.

Life After Football Playlist Header new

Het is weer maandag en dat betekent een golf aan nieuwe nummers in de Spotify Playlist. Deze week verdienen Lil Durk en Quavo weer mooie plekken in onze speellijst. Lil Durk brengt en nieuw album uit en staat bij ons op kantoor op repeat en Quavo maakt ons warm voor zijn aankomende soloalbum met zijn single ‘Shooters Inside My Crib’.

AHHH HA – Lil Durk

Lil Durk heeft afgelopen drie jaar echt een naam voor zichzelf gemaakt. Na zijn succesvolle albums The Voice en collaborative album The Voice of the Heroes samen met Lil Baby brengt Lil Durk zijn nieuwe album 7220. De naam van het album zou kunnen verwijzen naar het boek 7220 van Lashawnda Woodward, Lil Durk’s biologische moeder. Het boek vertelt hoe je familierelaties moet versterken en hoe je obstakels kan overwinnen, wat Lil Durk al vele malen heeft moeten doen. ‘AHHH HA’ is een harde reactie op de disses van YoungBoy Never Broke Again’s crew richting Lil Durk, maar gaat tegelijkertijd enorm hard op je speakers.

Shooters Inside My Crib – Quavo

Quavo was zelf enorm enthousiast over de muziek die hij wil gaan uitbrengen. De Migos-lid heeft een album gepland en laat met zijn nummer ‘Shooters Inside My Crib’ alvast horen wat we verder met het album kunnen verwachten. Het beloofd veel goeds in ieder geval en wij hopen dat hij deze stijl kan vasthouden in komende nummers.

Ben je benieuwd naar deze lijst? Klik hier en luister direct naar onze Spotify playlist.

Wil je onze magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.