SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Geheime wapen voor het nieuwe seizoen

De voetbalwereld vindt eindelijk zijn rust. De laatste wedstrijden van het seizoen zijn gespeeld en de focusknop kan even uitgeschakeld worden. Niet voor lang, want begin juli vinden de eerste trainingen weer plaats! Een nieuw seizoen en een nieuwe vibe binnen de selectie. Ook de spelers zullen weer fris en fruitig aan de start staan. Niet alleen fysiek, maar ook hun hele uitstraling zal weer schitteren. Het upcoming parfummerk FUGAZZI sluit perfect aan bij deze start van het gloednieuwe seizoen!

FUGAZZI heeft zijn allernieuwste geur gelanceerd

Stap met ons mee in de betoverende wereld van FUGAZZI, het parfummerk dat de grenzen van creativiteit en verfijning verlegt. Met een diepgewortelde passie voor parfum en een ontembare drang om traditionele normen te doorbreken, presenteert oprichter Bram Niessink het nieuwste meesterwerk: Nocologne. Een geur die de zomer omarmt en de zintuigen prikkelt als nooit tevoren.

Mysterieus geurtje

Bram Niessink, geïnspireerd door de verleidelijke mythes van het oude Egypte, waarin geuren de kracht hadden om harten te veroveren, besloot zijn eigen reis te beginnen. Gewapend met een avontuurlijk karakter en een diepgewortelde intuïtie, combineerde hij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten met eeuwenoude technieken. FUGAZZI belichaamt de magie van parfum in al zijn facetten. Het woord “Fugazi”, dat Bram kende van zijn betekenis en de mysterieuze stof die het vertegenwoordigt, werd de basis van zijn merk. Met de moed om conventies uit te dagen en de betekenis te behouden, spiegelde hij de letter “Д” uit het Cyrillische alfabet en creëerde zo FUGAZZI – een naam die de belichaming is van innovatie en unieke creativiteit.

De nieuwste Nocologne-geur van FUGAZZI
De lancering van de nieuwste FUGAZZI vond plaats in FOUR
Het allernieuwste FUGAZZI geurtje zit vol met tinten fruit

Nocologne geeft je het nakijken

Maar het echte meesterwerk ligt in de geur zelf. Nocologne, de nieuwste toevoeging aan het assortiment van FUGAZZI, is een geur dat de zomerseizoenen definieert. Het doorbreekt alle verwachtingen met zijn unieke samenstelling. Terwijl traditionele Eau de Colognes meestal een bescheiden 4% parfumolie bevatten, gaat Nocologne verder met een opmerkelijke concentratie van 30% parfumolie. Het resultaat is een krachtige geur die onvergetelijk is voor iedereen die het ervaart. De compositie van Nocologne is als een symfonie van verfijnde noten die harmonieus samenkomen. De frisheid van grapefruit en de essentie van Calabrische bergamot omhelzen elkaar en creëren een uitnodigende mix van mimosa en roze peper. Maar het is de toevoeging van mandarijn, salie en cannabis die de geur naar nieuwe hoogten tilt en een onvergetelijke indruk achterlaat. “Dit is jouw kans om een wereld van onderscheid binnen te treden en een onuitwisbare indruk achter te laten die voortleeft in de harten en gedachten van degenen om je heen,” aldus Bram Niessink.

“Dit is jouw kans om een wereld van onderscheid binnen te treden en een onuitwisbare indruk achter te laten die voortleeft in de harten en gedachten van degenen om je heen,” aldus Bram Niessink, oprichter van FUGAZZI.

Vanaf 15 juni is Nocologne wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, in een flacon van 50 ml voor slechts €145. Voor degenen die nog meer willen genieten van deze betoverende geur, is er ook een 100 ml-variant verkrijgbaar voor €205.