SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nieuw raptalent in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een paar weken online. Vorige week voegden we twee tracks van Frenna toe, waardoor de afspeellijst een Nederlands tintje kreeg. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe, diverse tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

We zijn nu al een paar weken bezig en zorgen gezamenlijk voor een gedenkwaardige playlist. Wekelijks krijgen we input om de afspeellijst compleet te maken. Nieuw geluid is altijd welkom. Diversiteit in tracks zorgt ervoor dat iedereen naar zijn of haar smaak de afspeellijst kan beluisteren. Jullie besloten dat we de lijst moesten uitbreiden met twee nieuwe tracks waar veel raptalent op terug te horen is. De tracks Feels van Tory Lanez en Siberia van Headie One zijn toegevoegd aan de Life After Football Playlist. Toffe samenwerkingen met diverse vibes zorgen ervoor dat deze nummers een plekje verdienen in onze Spotify-playlist. 

Tory Lanez – Feels

De Canadese rapper Daystar Peterson, beter bekend als Tory Lanez, is al jaren niet meer weg te denken uit de Amerikaanse rapscène. Hij heeft een eigen muziekgenre gecreëerd genaamd swavey. Peterson kan namelijk muziekstijlen mixen en naast elkaar gebruiken, dit maakt hem zo uniek. Voor zijn laatste track Feels is Tory Lanez samen met collega-rapper Chris Brown de studio ingegaan. Afgelopen vrijdag was de release van dit nummer, de hoge verwachtingen werden waargemaakt. Op een rustige jam spreekt het R&B-duo de dames op een sensuele manier toe.

Tory Lanez in de Life After Football Playlist

Headie One – Siberia

De Britse rapper Irving Ampofo Adjei, beter bekend als Headie One, bracht afgelopen jaar zijn debuutalbum Edna uit. Hij staat in the UK bekend al drillkoning, maar voor zijn debuutalbum combineerde Adjei zijn rauwe drillbeats met luchtige, melancholische tracks. Edna werd enorm goed ontvangen, waardoor hij besloot om zijn album uit te breiden met nieuwe nummers. Afgelopen vrijdag dropte Headie One zijn Deluxe-versie. De toffe samenwerking met Burna Boy springt in het oog. De heerlijke beat van het nummer Siberia zorgt ervoor dat de kwaliteiten van de talentvolle rappers perfect tot uiting komen.

Headie One in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.