SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Next level foto’s schieten met de iPhone 12 Max Pro

iPhone 12 Max Pro

Elke dag maken we wel momenten mee die we willen vastleggen. Foto’s van heerlijk eten, een nieuw horloge, de krachtigste sportwagens of gewoon van onszelf in een nieuwe outfit: voor allemaal is het belangrijk om over een goede kwaliteit camera te beschikken. Ook op vakantie willen we natuurlijk de mooiste plaatjes schieten. Gelukkig hebben smartphones steeds betere camera’s, zoals de iPhone 12 Max Pro. Met de drie verschillende camera’s op deze telefoon maak jij in elke situatie een prachtige foto.

Drie camera’s op één telefoon

‘s Avonds een foto maken bij het kampvuur tijdens je voetbaluitje? Hier heb je tegenwoordig geen luxe spiegelreflexcamera voor nodig. De iPhone 12 Max Pro heeft naast een hoofdcamera namelijk ook nog een hoekcamera en een telelenscamera. Het resultaat zijn mooie kleuren, scherpe beelden en prachtige portretten. Zelfs met weinig licht is dit geen probleem. Ook een avondje uit kun je dus makkelijk vastleggen om zo altijd eenvoudig op een later moment herinneringen terug te kunnen zien. Zelfs wanneer je een inzoomt blijft de foto haarscherp. Hierdoor leg je de mooiste momenten van jouw traditiegetrouwe voetbaluitje binnen een paar klikken vast!

Spontaan goede foto’s maken

Als je een mooi of bijzonder moment wilt vastleggen, dan moet je vaak snel zijn. Er is immers niets leuker dan een onverwachte spontane foto van iemand die je dierbaar is. Zonder voorbereiding foto’s maken gaat het beste met een smartphone met een goede camera. Kies je voor de iPhone 12 Max Pro, dan is het klikken en klaar.

Dankzij het pro‑camera­systeem met automatische beeld­stabilisatie, een geavanceerde rode-ogen­correctie en de brede kleurregistratie mag je ervan uitgaan dat een foto die wordt genomen met de iPhone 12 Pro Max gewoon altijd lukt. Met de ingebouwde App kun je daarna de foto meteen delen of toch bewaren om te bekijken, te sorteren of te bewerken. Met alle gemak bepaal je dus zelf welke foto’s je met jouw voetbalvrienden wilt delen!

Luxe high-class telefoon

De iPhone 12 Max Pro is de grotere broer van de iPhone 12 mini, iPhone 12 en iPhone 12 Pro. Het is de beste keuze om te nemen wanneer je een absolute high-class iPhone abonnement wilt hebben: hij beschikt namelijk over de meest uitgebreide en modernste specificaties en is daarmee de meest luxe iPhone van het moment. Naast een goede camera, heeft de telefoon ook een mooi groot scherm, een lange batterijduur en veel interne opslag. Hierdoor kom je nooit voor onverwachte problemen te staan!

Ideaal dus wanneer je op vakantie gaat: jouw haarscherpe vakantiefoto’s kun je gelijk al in groot formaat op jouw telefoon bekijken. Schiet duizenden foto’s zonder dat je de telefoon vaak op hoeft te laden. Stranden, palmbomen en cocktails komen met deze telefoon prachtig tot hun recht. Laat je de telefoon per ongeluk in het zwembad vallen? Ook dit is geen probleem: hij kan tot 30 minuten 6 meter diep in het water zonder dat hij kapot gaat. Geniet van je welverdiende vakantie, kom volledig tot rust en verschijn met frisse moed aan het nieuwe voetbalseizoen!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.