SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

New Resort in town!

We naderen de kerstvakantie en dat betekent dat de eerste gezinnen, vriendengroepen of stelletjes alweer op skivakantie zijn. Ben je nog op zoek naar een overheerlijke verblijfplaats, dan hebben wij wellicht een fantastische optie. Vlakbij de Mont Blanc bevindt zich La Rosière in het Franse departement Savoie. Het hele skigebied wordt ook wel aangeduid met Espace San Bernardo, vernoemd naar de Kleine Sint-Bernhardpas, waarlangs de verbindingsliften en -pistes liggen. Er zijn maarliefst 83 routes en voor ieder niveau toegankelijk. Van 8 groene pistes tot aan 14 zwarte pistes!

Club Med heeft een prachtig nieuw resort in La Rosière

2021 was weer het jaar van thuiswerken en voor velen nog een vakantie loze zomer. Club Med keek met een positieve blik vooruit en besloot om een versnelling hoger te schakelen. Zo zijn zij deze winter met een gloednieuw 4T resort te vinden in La Rosière in de Franse Alpen.

Club Med La Rosière, op 1850 m hoogte, biedt een weergaloos uitzicht van 180° op de toppen van Paradiski, de Tarentaisevallei en het Beaufortain-massief. Het skigebied Espace San Bernardo ligt op de
grens van Frankrijk en Italië, op slechts enkele kilometers van de Mont Blanc. Het gebied ligt de hele dag in de zon en heeft een uitzonderlijk goede sneeuwval. Kortom: ideale omstandigheden, zowel in de winter als in de zomer.

Haal de zomer naar de winter

All-inclusive vakanties zijn al lang niet meer weg te denken voor strandliefhebbers in hotspots als Mexico en het Caribisch gebied. Een van de redenen waarom cruises zo populair zijn, is dat met een paar uitzonderingen voor extra’s, de volledige prijs van de reis van tevoren bekend is. Maar hoewel de meeste reizigers weten dat deze strategie werkt voor bestemmingen met warm weer, realiseren maar weinigen zich dat er een verrassend scala aan en varianten zijn op all-inclusive ski- en snowboardreizen, een geheim wapen om te besparen op een skivakantie – of in ieder geval vast te houden aan een budget .

All-inclusive betekent natuurlijk niet per definitie goedkoop – enkele van de meest luxueuze skivakanties die u mogelijk kunt maken, zijn all-inclusives. Hierdoor is er echt voor ieder wat wils.

Club Med La Rosière
Club Med La Rosière
Club Med La Rosière

Ga nu naar www.clubmed.nl en boek de ideale vakantie in La Rosière

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.