SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

New Hair, New Timor

Timor Steffens wordt gezien als een van Nederland’s beste dansers en mocht al dansen met wereldsterren als Michael Jackson, Chris Brown en Madonna. Door de jaren heen viel Timor ook op door zijn uiteenlopende haarstijlen. Van blond tot donker haar en van een strakke coupe tot aan krullen, het stond hem allemaal. De inhammen op zijn hoofd heeft hij eigenlijk altijd als storend ervaren. Op een gegeven moment was het genoeg en besloot hij aan de bel te trekken bij Yilmaz Kahraman van Amsterdam Hair Institute.

Voordat Timor een succesvolle danser werd volgde hij onder andere een kappersopleiding. Deze maakte hij echter niet af door een groot potentie in de entertainmentwereld. Als student aan de kappersopleiding kom je vele mogelijkheden tegen. Zo begon Timor ook te experimenteren en ging hij van de ene haarstijl naar de andere. Nu is Timor 33 jaar en stoorde zich steeds meer aan de inhammen op zijn hoofd. Dit resulteerde in het feit dat hij niet meer zo flexibel was met zijn kapsels en dus besloot hij een oplossing te zoeken in de vorm van Amsterdam Hair Institute.

Cosmetische ingreep

Timor was altijd vrij sceptisch over cosmetische chirurgie als het aankwam op zijn eigen lichaam. Maar ondanks zijn successen op het podium werd hij steeds onzekerder over zijn haar. Hij wilde zijn haar terug en daardoor kwam hij bij Yilmaz Kahraman terecht. Voor een ingreep bij Yilmaz kun je tegenwoordig terecht bij het Amsterdam Hair Institute, een dochteronderneming van Hairworld Istanbul. Met ruim 14 jaar ervaring en al meer dan 10.000 uitgevoerde haartransplantaties is Timor bij Amsterdam Hair Institute verzekerd van succes. Amsterdam Hair Institute voert
als enige kliniek ter wereld de innovatie FUE CT Stem Cell-techniek haartransplantatie uit. De creative director en tv-personality en topdanser zit momenteel midden in het proces en het resultaat wordt al langzaam zichtbaar. Binnenkort zien we Timor terug met een mooie en nieuwe look!

Schaamte

Op zijn eigen Instagram-kanaal zegt Timor het volgende: “Ik was een beetje bang voor de reacties op het doen van een haartransplantatie. Maar ik weet ook dat het “taboe” dat mannen zoiets niet kunnen, allang voorbij is. Dus ik denk dat je het op prijs zou stellen als ik dit deel van mijn reis ook zou delen.​”. Door dit verhaal te delen hoopt Timor de drempel lager te leggen om je onzekerheden bloot te leggen. Het is oké om onvolkomenheden te hebben en om mens te zijn. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door T I M O R S T E F F E N S (@timorworld)

Meer weten over een haartransplantatie wat lijdt tot een verbeterde haargroei? Check dan even op www.amsterdamhairinstitute.com

Life After Football issue 67 is out now! Scoor hier jouw exemplaar.