SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nederlands geluid in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een paar weken online. Vorige week voegden we weer twee nieuwe tracks toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks geven de afspeellijst een Nederlands tintje en zijn hiermee een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De afspeellijst van Life After Football is enorm goed ontvangen. We zijn nu al een paar weken bezig en zorgen gezamenlijk voor een gedenkwaardige playlist. Jullie besloten dat de lijst een Nederlands tintje moest krijgen. Omdat onze moedertaal natuurlijk niet mag ontbreken, hebben wij twee nieuwe tracks van rapper Frenna toegevoegd aan de Life After Football Playlist. Door zijn vocale bereik en unieke vibe verdient Frenna zeker een plekje in onze afspeellijst.

Francis

Francis Edusei, beter bekend als rapper Frenna, werd geboren op 17 november 1991 in Den Haag. We kennen de Nederlandse rapper met Ghanese roots allemaal als groepslid van de rapformatie SFB. Aanvankelijk zag Francis muziek meer als hobby, samen met z’n vrienden niet al te serieus freestylen in de auto. Nadat een gelekte track van de vriendengroep onbedoeld enorm positief ontvangen werd, besloten ze muziek serieus op te pakken. SFB groeide uit tot een gevestigde naam in de Nederlandse rapscène. Na jarenlang succesvol te zijn binnen de rapgroep, werkt Francis nu ook al een tijdje aan zijn carrière als soloartiest. Zijn bekendheid groeide in razend tempo, waardoor hij in 2019 werd uitgeroepen tot meest gestreamde artiest op Spotify in Nederland. In ISSUE #65 spraken wij de 29-jarige Hagenees over zijn succes als soloartiest. Hij stond voor de LAF-camera en dit leverde toffe beelden op.

 

Mansory & Guestlist

Deze week hebben we de tracks Mansory en Guestlist van Frenna toegevoegd aan de Spotify-playlist. Begin dit jaar lanceerde Frenna in samenwerking met Lijpe de track Mansory. Dit is de eerste single van het nieuwe album van de Nederlandse rapper met Ghanese roots. De harde bars van Lijpe worden versterkt door de melodische lines van Frenna. De combinatie van deze muziekstijlen zorgt voor een harde straattune

Afgelopen week dropte Frenna zijn nieuwste track Guestlist met de populaire Engelse afrobeats-groep NSG. Ook dit nummer zal terug te horen zijn op het vijfde solo-album van de 29-jarige Hagenees. In de tracks van Frenna horen we veel Engelse woorden terug, maar bij deze single gooit hij het over een andere boeg. Hij rapt namelijk bijna volledig in het Engels. Met deze samenwerking hoopt de Nederlandse rapper door te breken in Engeland.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.