SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Namast’ay’ in bed

Hoe belangrijk is een goed bed nu eigenlijk? Ronald de Boer zei treffend: ‘De meeste tijd van je leven breng je niet door op het voetbalveld of op de bank, maar in je bed.’ En 21 jaar lang deelde Ronald de slaapkamer met zijn broer Frank. Waarvan zij zelfs een aantal jaar samen in één bed sliepen.

Ronald de Boer over het hebben van een perfect bed

Samen droomden zij ervan om profvoetballer bij Ajax te worden. Op een dag kwam de toenmalige hoofdcoach van Ajax 1, Johan Cruijff, kijken bij een amateurwedstrijd van de gebroeders De Boer. Dit was het begin van een prachtige carrière en een droom die verwezenlijkt werd.

Onderschat

Een prachtige auto, een groot huis of schitterende accessoires. Allemaal attributen die belangrijk kunnen zijn voor mensen, maar vaak wordt een kwalitatief goed bed vergeten. Ronald de Boer is zich hier bewust van en geeft aan dat hij veel meer uit zijn dag kan halen wanneer hij genoten heeft van een goede nachtrust. ‘Het is een van de beste investeringen die je kunt doen’, zegt de voormalig aanvaller van onder andere Ajax, FC Barcelona en het Nederlands elftal.

Naast de kwaliteit van het bed is tegenwoordig het uiterlijk van het bed ook niet geheel onbelangrijk. Buiten een perfect comfort stralen de bedden van Carpe Diem Beds ook nog eens klasse en elegantie uit. De vorming van het bed doet het lijken alsof je zweeft. Als dat niet lekker dromen wordt…

Koop nu ook het perfecte bed op carpediembeds.com

Het hele interview lezen? Koop dan het magazine nu in onze webshop!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Volgens Ronald de Boer wordt het hebben van een goed bed onderschat
Volgens Ronald de Boer wordt het hebben van een goed bed onderschat