SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Na tien jaar eindelijk in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Life After Football Playlist Header new

Het is weer maandag en dat betekent twee nieuwe nummers in de Spotify Playlist. Deze week een nummer van de, pas op Spotify toegevoegde, mixtape van A$AP Rocky. De mixtape van de rapper was zijn allereerste mixtape en is nu te luisteren op de streamingsdiensten. Daarnaast komt Frenna keihard de lijst binnen met het nummer ‘Ik Zie Je’ samen met Jonna Fraser en Emms.

Ik Zie Je – Frenna

Francis Junior Edusei, beter bekent als Frenna, is een Nederlandse rapper met Ghanese roots. Zijn doorbraak kwam bij de rapformatie SFB, samen met Jandro, Priceless en KM. Als soloartiest kende Frenna al hits als ‘My Love’ met Jonna Fraser en Emms, ‘Energie’ met Ronnie Flex en ‘Verleden Tijd’ samen met hitmaker Lil’ Kleine. De rapper sleepte ook awards in de wacht. Zo won hij in 2019 drie FunX-awards en een Edison voor beste Hiphopalbum. In 2018 liep het contract af van de rapper bij platenlabel TopNotch en besloot samen met het label zijn eigen platenlabel op te richten, genaamd 777 records. Onder andere Philly Moré en Delany staan onder contract bij het label van Frenna. Op 4 december 2021 geeft de rapper zijn grootste show tot nu toe in AFAS Live. Zijn nieuwe nummer ‘Ik Zie Je’ met Emms en Jonna Fraser is vanaf nu te luisteren in onze Playlist!

Frenna
ASAP Rocky ~ Live Love ASAP

Sandman – A$AP Rocky

Rakim Nakache Mayers, oftewel A$AP Rocky, is een stijlicoon en Amerikaanse rapper. Je kunt de rapper kennen van de nummers ‘Praise the lord’ en ‘F**kin’ problems’. Het laatste uitgebrachte nummer van rapper uit Harlem is alweer bijna drie jaar geleden, in 2018. De allereerste mixtape van Amerikaanse rapper A$AP Rocky Live. Love. A$AP is nu, voor het eerst, te streaming op de streamingsdiensten. Op 29 oktober was het precies tien jaar geleden dat de debuut mixtape uitkwam. Twee nummers van de originele release zijn komen te vervallen. ‘Kissin’ Pink’ en ‘Out of this World’ hebben de tracklist niet gehaald. Voor die nummers in de plaats heeft A$AP een nieuw nummer op de mixtape gedropt. ‘Sandman’ is de nieuwe toevoeging van ‘Live. Love. A$AP’. Het nummer is nog nooit eerder uitgebracht en was voor het eerst te horen tijdens Yams Day.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.