SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Must Watch: Peaky Blinders season 6

Elke week lichten we indrukwekkende documentaires, series, films, programma’s of wedstrijden uit die je niet mag missen. Een ‘MUST WATCH’! Zo blijf je op de hoogte van alles wat je op de televisie moet zien en mis je niks. Elke week iets om naar (uit) te kijken, zodat je lekker kan blijven bingewatchen. Deze week kijk je naar het gloednieuwe, allerlaatste, seizoen van Peaky Blinders.

Must Watch

Sinds 10 juni staat het zesde, en allerlaatste, seizoen van Peaky Blinders op Netflix. De eerste scene van seizoen zes start op precies hetzelfde moment als waar seizoen vijf eindigde, Thomas Shelby die in een weiland met een pistool tegen zijn eigen hoofd staat. Opmerkelijk aan het nieuwe seizoen is toch dat er niet een grote tegenstander is in het verhaal, iets wat in de voorgaande delen wel het geval was.

Nieuwe Thomas Shelby

Seizoen zes speelt zich af vier jaar na het einde van seizoen vijf. Cillian Murphy keert terug als een duidelijk veranderde Shelby, maar nog wel met de bekende peuk in de mond en de borst naar voren. Thomas is in de vier jaar flink veranderd. Hij is rustiger geworden, wil het goede doen en, geloof het of niet, drinkt niet meer. Brengt dit eindelijk rust in het leven van Thomas? Alles behalve. Geesten uit het verleden krenken zijn ziel en dit laatste seizoen richt zich dan ook vooral op hoe Thomas hiermee omgaat.

Experimenteel slotstuk

Seizoen zes is een experimenteel slotstuk van een reis die negen jaar geleden begon. Waar in de voorgaande delen grof geweld en spanning de focus waren ligt de focus van seizoen zes vooral op de emotie. Met de focus op emotie pakt dit seizoen anders uit dan verwacht. Een waardig afscheid van Peaky Blinders, waar het de serie opnieuw gelukt is om tot de laatste minuut nog met verassingen te komen. Een nieuw deel van de serie komt er niet, maar als troost komt er nog wel een film als definitieve afsluiting.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Robin van Persie is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #73!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.