SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

MUST WATCH: Patta For Life

Elke week lichten we een indrukwekkende documentaire, serie, film of programma uit die je niet mag missen. Een ‘MUST WATCH’! Zo blijf je op de hoogte van het vetste voor op je tv. Elke week iets om naar (uit) te kijken, zodat je lekker kan blijven bingewatchen.

Patta For Life

Deze week staat er een nieuwe en zeer indrukwekkende documentaire op het programma; Patta For Life. De documentaire op Videoland neemt je mee in de periode tussen 2013 en 2020 van het streetwearmerk Patta, waar de ups en downs naar voren komen.

Patta

Patta is een merk dat is opgericht door Edson Sabajo en Guillaume ‘Gee’ Schmidt. Beiden speelden een belangrijke rol in de Nederlandse hiphop- en uitgaansgemeenschap in de jaren 90 en begin 2000’s. Edson als DJ en Gee als event host en MC. Wat de twee – naast muziek – gemeen hadden was de liefde voor sneakers en platen. Elke keer dat ze op reis waren in het binnen- en buitenland namen ze gave spullen mee terug naar huis, hun gemeenschap in, in Amsterdam. Op natuurlijke wijze groeide dit uit tot een zakelijke gebeurtenis waar het leidde tot verschillende partnerships.

Na een aantal dieptepunten wisten ze een merk op te bouwen, waarvoor de vraag maar bleef groeien. Het groeide uit tot een cultfavoriet merk. Tegenwoordig is Patta een internationaal gerespecteerde, zwarte streetwearmerk en bestaat het uit een kledinglijn. Ze hebben een Patta Soundsystem, Patta Running Team en zijn ze sinds kort de Patta Foundation gestart die zich richt op culturele educatie van jongeren in moeilijke situaties.

Mindset is key

Goodville volgde Patta voor een periode van zeven jaar op de voet en het is ze gelukt om de ups en downs prachtig in beeld te krijgen en de groei van het merk te documenteren. Het is duidelijk geworden hoe een juiste mindset echt key is voor een succesvol project of onderneming. Patta For Life is allereerst een toffe documentaire en is tegelijkertijd enorm inspirerend en motiverend. Bekijk hier de trailer..

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Wil je de nieuwste magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.