SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Must Watch: Joga Bonito

Elke week lichten we indrukwekkende documentaires, series, films, programma’s of wedstrijden uit die je niet mag missen. Een ‘MUST WATCH’! Zo blijf je op de hoogte van alles wat je op de televisie moet zien en mis je niks. Elke week iets om naar (uit) te kijken, zodat je lekker kan blijven bingewatchen. Deze week kijk je naar de geniale serie ‘Joga Bonito’ van de aanloop naar het WK van 2006.

Must Watch

Het mooie spel

Tijdens de aanloop naar de 2006 Fifa World Cup, produceerde Nike een nieuwe campagne genaamd Joga Bonito TV, die de pracht van het spelletje in verschillende korte video’s presenteerde. De naam van de campagne was zeer toepasselijk met ‘Joga Bonito’, Portugees voor ‘het mooie spel’. Deze legendarische filmpjes zie je op alle online voetbalplatformen terugkomen, waar de grootste spelers met de meeste flair in te vinden waren, zoals Ronaldinho en Thierry Henry.

The King – Cantona

Eric Cantona werd aangesteld als gastheer, ondanks de controversiële acties van de Fransman op het veld, waar velen hem van zullen herinneren. “The King” was echter zonder twijfel een van de besten die deze taak heeft kunnen uitvoeren. Hij is de stem van ‘het mooie spel’ en dat deed hij op een onvergetelijke manier. Door zijn humor en scherpte paste hij perfect in het plaatje, en het overschaduwde de acties uit zijn verleden.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.