SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Must Watch: Furioza

Elke week lichten we indrukwekkende documentaires, series, films, programma’s of wedstrijden uit die je niet mag missen. Een ‘MUST WATCH’! Zo blijf je op de hoogte van alles wat je op de televisie moet zien en mis je niks. Elke week iets om naar (uit) te kijken, zodat je lekker kan blijven bingewatchen. Deze week kijk je naar actie- en dramafilm ‘Furioza’.

Furioza

Furioza is een film die zich af speelt in het voetbalgeweld geteisterde Polen. De Poolse actie- /dramafilm die in 2021 uitkwam is fictief, maar had zomaar een waargebeurd verhaal kunnen zijn. Als je van films houdt als Green Street Hooligans moet je deze film ook zien.

De film gaat over een politieagente, die vroeger in een hooligansgroep zat, die dezelfde misdaadgroep wilt stoppen met hun gewelddadige activiteiten. De bende bestaat uit extreme voetbalfans waar zij dus ooit bij hoorde. Nu politieagente Dzika een ervaren politievrouw is, doet ze beroep op David, haar oude geliefde. David wilt er helemaal niets mee te maken hebben, waardoor Dzika geforceerd wordt om hem geen keuze te geven. Ze doet hem een aanbod dat hij niet kan afwijzen: of hij wordt informant om bij de groep actief informatie op te doen, of zijn broer gaat voor een lange tijd de gevangenis in. Met de rug tegen de muur stemt David in en moet hij een manier zien te vinden om in de groep te infiltreren. Actie en drama is waar het bij Furioza om draait en het is een hit op Netflix, waarop de film sinds kort beschikbaar is.

 

Lees jij graag over voetbal, fashion en lifestyle? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Blijf daarnaast altijd op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle en volg onze Facebook en Instagram.