SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Must Watch: En Un Momento Dado, Champions League, 100×100 Tito

Elke week lichten we indrukwekkende documentaires, series, films, programma’s of wedstrijden uit die je niet mag missen. Een ‘MUST WATCH’! Zo blijf je op de hoogte van alles wat je op de televisie moet zien en mis je niks. Elke week iets om naar (uit) te kijken, zodat je lekker kan blijven bingewatchen. Deze week kijk je naar de documentaire Johan Cruijff; En Un Momento Dado, de halve finales van de Champions League en de docu over overleden Barçalegende Tito Vilanova 100×100 Tito.

Must Watch

Johan Cruijff; En Un Momento Dado

Met de letterlijke vertaling van de uitdrukking ‘op een gegeven moment’, in het Spaans ‘En Un Momento Dado’, maakte Johan Cruijff zich, bovenop zijn successen als speler en trainer, in Barcelona definitief onsterfelijk. Johan Cruijff; En Un Momento Dado is een documentaire over de Spaanse periode van Johan Cruijff geregisseerd door Ramon Gieling. Dertien Catalanen vertellen over het moment dat Johan Cruijff hen in hun leven gegeven heeft. Tenslotte verschijnt Johan Cruijff zelf over zijn moment. De docu dateert uit 2004 en tekent een prachtig beeld van de persoon die Johan was. Het is nu te zien op Videoland.

Johan Cruijff; En Un Momento Dado

Halve finales Champions League

Deze week is er weer voetbal op het allerhoogste niveau. Aanstaande dins- en woensdag (26 en 27 april) spelen Manchester City, Real Madrid, Liverpool en Villareal de eerste wedstrijd voor de plekken in de finale. Dinsdag krijgt City De Koninklijke op bezoek. Dat beloofd een fantastische pot te worden. Woensdag staat een bezoek aan Anfield gepland voor de – toch onverwachte – halvefinalisten Villareal, die met de hulp van Arnaut Danjuma Bayern München wist uit te schakelen. Het is een mooie clash tussen Virgil van Dijk en Danjuma. Volgende week spelen de teams de tweede wedstrijd van de halve finales en wordt het bekend wie in Stade de France de finale zal spelen.

Champions League logo

100x100 Tito

Afgelopen jaar lanceerde Barça TV+ in januari de documentaire100x100 Tito. Het is de documentaire geproduceerd door Barça Studios die de nagedachtenis van Tito Vilanova bij Barça eert en het moeilijke seizoen 2012/13 waarin het team moest strijden terwijl hun coach streed tegen kanker. Het waren beproevende tijden voor de ploeg, een ongekende morele klap in de topsport, die leidde tot het soort binding en vastberadenheid onder het team dat zelden eerder is gezien. Dat seizoen eindigde het team namelijk met 100 punten, een prestatie die zelden is geëvenaard. Op 25 april 2014 overleed Tito en als ode aan de persoon lichten wij deze docu graag uit, op de dag dat we de icoon zijn verloren.

100x100 TITO

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.