SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Must Watch: Bekerfinale, The Ultimatum, Man in de Arena: Tom Brady

Elke week lichten we indrukwekkende documentaires, series, films, programma’s of wedstrijden uit die je niet mag missen. Een ‘MUST WATCH’! Zo blijf je op de hoogte van alles wat je op de televisie moet zien en mis je niks. Elke week iets om naar (uit) te kijken, zodat je lekker kan blijven bingewatchen. Deze week staat de bekerfinale tussen PSV en AFC Ajax op het programma en kijk je naar ‘The Ultimatum’ en ‘Man in the Arena: Tom Brady’.

Bekerfinale

Aanstaande zondag (17 april 2022) om 18:00 spelen PSV en AFC Ajax in De Kuip om de KNVB-beker. Zet hem alvast in de agenda, want het beloofd een waar schaakspel te worden tussen Roger Schmidt en Erik ten Hag. PSV en AFC Ajax speelden dit seizoen drie keer eerder tegen elkaar. Ajax won de twee competitiewedstrijden, maar PSV won in augustus 2021 de Johan Cruijff Schaal met 0-4, waar zij zich dus ook al troffen. De huidige nummer één van de Eredivisie en tevens winnaar van de vorige KNVB-beker, Ajax, lijkt de favoriet in deze wedstrijd, maar zoals je weet kan er van alles gebeuren in de beker. Bekijk de bekerfinale live op ESPN.

KNVB-beker

The Ultimatum

Netflix heeft weer een parel in handen met de gloednieuwe realityserie The Ultimatum. In deze serie stellen verschillende koppels hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen. Het zijn koppels die op het punt staan om te trouwen, maar waar er één van de twee nog niet helemaal zeker is om een ring om te doen. Dit is dé test waar de deelnemers erachter komen of ze wel echt de waren hebben gevonden of dat er anderen zijn waarmee ze zouden kunnen hechten. Zes verschillende koppels worden acht weken lang op de proef gesteld om duidelijkheid te creëren over hun huidige relatie. Bekijk de realityserie nu op Netflix.

The Ultimatum

Man in de Arena: Tom Brady

Geen speler stond vaker in de Super Bowl, de American Footballfinale die elk jaar in februari gespeeld wordt tussen de kampioenen van de AFC en NFC. Tom Brady stond er tien keer en won de prijs maar liefs zeven keer. Man in de Arena: Tom Brady is een tiendelige serie van ESPN over de NFL-legende. De serie bied de intieme en diepgaande blik van de legendarische quarterback door zijn eigen ogen. Het is nu te streamen op ESPN+.

Man in the Arena, Tom Brady

Lees jij graag over voetbal, fashion en lifestyle? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Blijf daarnaast altijd op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle en volg onze Facebook en Instagram.