SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Must haves: deze drie Xiaomi-smartphones

Xiaomi heeft met de Mi 10T-serie drie high-performance smartphones gepresenteerd. En wij kijken hier heel erg naar uit. Deze drie modellen bieden heel veel voor een enorm scherpe prijs en gaan ons leven een stuk fijner maken.

Xiaomi is wereldwijd technologieleider. Zij introduceren nu drie smartphones die de creativiteit van de gebruikers zal bevorderen. De serie bestaat uit de Mi 10T Pro, de Mi 10T en de Mi 10T Lite. Eerstgenoemde is het vlaggenschip van het trio en kan werkelijk geweldige specs overleggen. Dit model zal een breed publiek aanspreken, omdat deze ideaal is voor zowel zakelijke doeleinden als ook streamen en mobiel gamen.

Mi 10T Pro en Mi 10T

De 10T Pro en de Mi 10T beschikken beide over zeer goede camera’s om alles vast te kunnen leggen wat jij wil. De 10T Pro heeft een 108 megapixel camera en 8K-video-ondersteuning. De Mi 10T is uitgerust met een 64 megapixel hoofdcamera. Voor beide smartphones stopt het hierbij echter niet. Zij beschikken namelijk ook over een drievoudige camera setup met een ultrabreedhoeklens, een macrocamera én een camera aan de voorkant. Je wordt in één klap een professionele fotograaf met al deze opties! En dankzij de veelzijdigheid aan camera’s zie je er altijd goed uit tijdens het videobellen of het maken van een selfie. Niet geheel onbelangrijk!

De twee smartphones hebben nieuwe en dynamische fotografiesoftware-functies gekregen met zes op zichzelf staande ‘long exposure’ modi. Daarnaast zijn er ook nieuwe videofuncties. Zo kun jij jezelf twee keer vastleggen in een video met ‘Video Clones’, terwijl je met ‘Dual Video’ tegelijk kan opnemen met de frontcamera en de camera aan de achterkant. Dat is wel erg bijzonder.

Langere batterijduur

De displays van de smartphones hebben een hoge ververssnelheid en een erg breed bereik aan heldere kleuren. Hierdoor kijk je gegarandeerd probleemloos en soepel naar je favoriete serie. Ook het checken van je social media of het spelen van een spelletje ‘kijkt’ prima weg. Hierbij is het natuurlijk van essentieel belang dat de batterij het lang volhoudt. Maar daar hoef je niet wakker van te liggen. Xiaomi heeft beide telefoons uitgerust met een 5.000mAh batterij. Deze zorgt voor optimalisatie van het batterijvermogen en geven de smartphone meer kracht voor een langere batterijduur.

Mi 10T Lite

En dan willen we absoluut nog even de Mi 10T Lite uitlichten. Deze is uitgerust met een quadcamera en beschikt over een scherpe 64 megapixel hoofdcamera, een ultrabreedhoekcamera, een macrocamera en een dieptesensor voor helder beeld. Ook deze smartphone heeft zes ‘long exposure’ modi. Deze modi geven de gebruiker de mogelijkheid om zonder editingsoftware unieke en creatieve beelden te schieten. Het display van deze telefoon heeft een hoge ververssnelheid die zich automatisch aanpast aan het type content dat bekeken wordt. Om de vermoeide ogen te voorkomen kan je de functie ‘Reading Mode 3.0’ gebruiken. Een functie die de andere twee smartphones uit de Mi 10T-serie overigens ook hebben.

De Mi 10T Lite heeft een Qualcomm Snapdragon 750G-chipset die geweldige prestaties levert. Ook heeft de gebruiker beschikking over de gloednieuwe 5G-processor. Om de prestaties zo lang als mogelijk vol te houden is er gekozen voor een grote batterij. Namelijk de 4.820mAh-batterij.

Met een smartphone uit de Xiaomi Mi 10T-serie heb je een veelzijdige telefoon in je handen die je een breed aanbod aan functies biedt. En dat voor zeer scherpe prijzen. Want de Mi 10T Pro zal beschikbaar zijn met 8GB+128GB en 8GB+256GB, in Cosmic Black, Lunar Silver en Aurora Blue. Dat kost je respectievelijk €599 en €649. De Mi 10T (met 6GB+128GB) in Cosmic Black kost €449. Tot slot de Mi 10T Lite: deze zal beschikbaar zijn in 6GB+64GB en 6GB+128GB in Atlantic Blue, Pearl Gray en Rose Gold Beach en kosten respectievelijk €279 en €329. Je kunt de modellen tot en met 31 oktober pre-orderen via MediaMarkt. Klik hier om dat te doen!

Voor meer informatie zie: www.mi.com

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!