SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Word de Beach Bum met Moose Knuckles’ Surf Rodeo

Gisteren is de nieuwste campagne Moose Knuckles ‘Surf Rodeo’ gedropt. Surf Rodeo is de campagne rondom de nieuwste Lente/Zomer collectie voor 2020.

De Moose Knuckles ‘Surf Rodeo’ campagne viert de sterke ranch-cultuur die Canada & Hawaï gemeen hebben sinds de jaren ’70. De ‘paniolo’ cultuur (paniolo = Hawaïaanse cowboys) staat centraal in het verhaal en belicht veel van de core beliefs van Moose Knuckles Deze core beliefs zijn onder andere: familie, valmanschap, muziek & natuur. Een mix van cowboy-geïnspireerde looks en vette details tijdens een Hawaïaans avontuur. Met in de hoofdrol surfer & skateboarder Evan Mock, zijn broer, Alika Mock.

In het Hawaiiaanse woord ‘Ohana’ is de vertaling van het woord ‘Familiegevoel’. Het familiegevoel is ook wat Hawaiiaanse campagne regisseur Taylor Okata naar voren wilde krijgen. Dit is met behulp van fotografe Alana Spencer ook duidelijk gelukt. 

Surf Rodeo stijl

Moose Knuckles maakt een reis naar CowTown, de liefkozende bijnaam voor Calgary, de stad vol westerse culturen. Calgary Stampede is een van de grootste rodeo’s ter wereld en is daarom gebruikt het grootste outdoormerk van Canada te promoten.

De lente/zomer 2020-collectie bestaat uit een ruim assortiment gewatteerde, licht wegende jassen, waterdichte en met naad getapete parka’s, getailleerde donsjassen en high end, country-geïnspireerde stukken. Deze items zijn allemaal in een kleurenpalet dat geïnspireerd is op de graslanden van de Canadese Prairies. Deze kleurencombinaties wekken ook een gevoel van nostalgie op. Het meest opvallende stuk van het seizoen is een gebleekt spijkerjasje met suède franjes in een jaren ’80-‘jasje’.

Grafische vormgeving

De collectie van dit seizoen omvat grafische bedrukkingen, variërend van thematische hoefijzers tot nederige “Eat Your Greens Broccoli”. De key looks van de collectie werden afgewerkt met Moose Knuckles’ logomotief-bandana’s. Daarnaast introduceert Moose Knuckles in de Lente/Zomer 2020 collectie op maat en handgemaakte, python- en kangoeroe cowboylaarzen gemaakt door de Alberta Boot Company.

Rock de barrels volledig in Moose Knuckles’ Surf Rodeo stijl. In de kleding van Moose Knuckles ben jij komende zomer dé Beach Bum.

Koop nu je Moose Knuckles ‘Surf Rodeo’ fashion items op www.mooseknucklescanada.com

Meer fashion? Check onze Facebook en Instagram!