SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Mooi roze van Hublot

Bij horlogemerk Hublot durven ze best out of the box te denken. Dat resulteerde al een collectie bijzondere horloges. De nieuwe Big Bang Millennial Pink is daar een perfect voorbeeld van.

 

De ene vindt het pastelroze, de ander meer beige, zalmkleurig of grapefruit-achtig. Eén ding is zeker: roze is een kleur die we niet vaak tegenkomen bij horloges. En vandaag de dag is roze ook zeker niet enkel voorbehouden aan dames. Dit is dan ook een unisex-model. Het is typisch Hublot. Want het Zwitserse horlogehuis houdt ervan om te spelen met de gevestigde en traditionele waarden. En dat zorgt ervoor dat de nieuwe Big Bang Millennial Pink een frisse nieuwe aanvulling is op de collectie.

Big Bang Millennial Pink

Stijlicoon

Dit model is gemaakt samen met Garage Italia van het eveneens kleurrijke stijlicoon Lapo Elkann. Hij is de kleinzoon van opper-stijlicoon Gianni Agnelli. Lapo kreeg goede smaak en stijl dus met de paplepel ingegoten, zie hieronder. In zijn kledingkeuzes kleurt Lapo ook vaak buiten de lijntjes. En dus het is niet zo gek dat de nieuwe Big Bang Millennial Pink een echte eyecatcher is. De kast meet 42 mm en is gemaakt van lichtgewicht aluminium. De kast is geanodiseerd en gesatineerd om tot de specifieke roze kleur te komen. De anodisatie zorgt tevens voor een opmerkelijke weerstand tegen krassen en stoten.

Kylian Mappé

De matroze wijzerplaat is geskeletteerd – opengewerkt – en het horloge wordt aangedreven door het automatische HUB1280 UNICO-uurwerk. Deze heeft een gangreserve van 72 uur. De Big Bang Millennial Pink wordt geleverd met twee banden, beide roze. Eentje is gemaakt van rubber met titanium vouwsluiting en de ander is van stof met klittenband en met een aluminium sportgesp. De banden zijn gemakkelijk verwisselbaar dankzij het gepatenteerde One Click-systeem van Hublot. De Hublot Big Bang Millennial Pink is er in een zeer gelimiteerde oplage van 200 stuks en kost €20.700. Zoals je hieronder kunt zien, heeft de Franse superster Kylian Mbappé er alvast eentje gescoord.

Kylian Mbappé Big Bang Millennial Pink

Foto: Jean-Baptiste Mondino

 

Meer informatie, zie www.hublot.com

Life After Football issue 64 is out now! Scoor hier jouw exemplaar.