SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Mobiele must-haves voor onder de kerstboom!

De maand december is de maand van knusse kou en warme gezelligheid. Terwijl de temperaturen buiten dalen, stijgt binnen het samenzijn. Het is de tijd van heerlijk eten en drinken, het samenkomen van familie en vrienden en uiteraard wordt de kerstboom weer te voorschijn gehaald. En onder deze boom kunnen de cadeaus niet ontbreken. Kan jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan vooral verder voor de mobiele must-haves van Fresh ’n Rebel, voor iedereen en elk budget.

Mobiele must-haves - Fresh 'n Rebel

Be bold. Choose different.

Fresh ’n Rebel creëert mobiele must-haves waarmee mensen gezien willen worden en die iemands stijl echt aanvullen. Zij geloven dat anders kiezen door gedurfd te zijn is wat jou, jou maakt. Variërend van koptelefoons tot oordopjes en bluetooth speakers; Fresh ’n Rebel zorgt ervoor dat je net als hun brand claim je innerlijke rebel kunt vinden: “Be bold. Choose different”. Bij deze de perfecte gifts om ook tijdens de feestdagen jezelf te laten zien en je favoriete kersthits te beluisteren.

Koptelefoons

De Clam 2 koptelefoon wordt gezien als signature must-have bij Fresh ’n Rebel. De koptelefoon heeft een perfecte pasvorm die je volledig afsluit van je omgeving en een intieme luisterervaring biedt. Met deze kleurrijke koptelefoons kun je altijd en overal van je muziek genieten.

Clam koptelefoon - Fresh 'n Rebel

Oordopjes

De Twins oordopjes maken draadloos luisteren leuker dan ooit. Geniet van kristalhelder geluid van hoge kwaliteit voor de ultieme audio-ervaring. Met de Twins Elite ervaar je zelfs een persoonlijke geluidsbeleving afgestemd op je unieke gehoor. Daarnaast zijn de Twins qua energieverbruik ook nog eens erg zuinig.

Twins elite - Fresh 'n Rebel

Bluetooth Speakers

De bluetooth speakers van Fresh ’n Rebel vormen een muzikaal middelpunt in elke setting. Een aanwinst door de indrukwekkende bas en helder geluid; voor on the go of in huis. Bijvoorbeeld de Bold L2: groots in power, groots in prestaties. Word weggeblazen door de geweldige bass en verbind twee Bold L2 speaker om het volume nóg meer te boosten. Daarnaast is de speaker volledig water- en stofdicht. De 12° gekantelde plaatsing van de driver zorgt voor kristalhelder geluid met een volle bass, overal waar je gaat.

Bold L2 - Fresh n Rebel

Meer inspiratie nodig voor onder de boom? Check onze cadeautips op het gebied van fashion!