SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Designtip: de Miele Triflex stofzuiger werd geïnspireerd door een stuntvlieger

Je denkt op dit punt waarschijnlijk: een stofzuiger?! Die guys bij Life After Football zitten te lang thuis. Ze weten nu echt niet meer waar ze over moeten schrijven. Maar dat is zeker niet waar, we zijn geïnspireerder dan ooit en gewoon oprecht enthousiast over -jawel- een stofzuiger. En wel de Miele Triflex Stofzuiger. Wie zegt dat voetballers alleen maar FIFA spelen?

Stofzuigers staan in je leven misschien niet garant voor de grootste avonturen, en terecht. Toch werden we voor dit artikel geïnspireerd door -geloof het of niet- een stuntvlieger. Aude Lemordant, drievoudig wereldkampioene stuntvliegen trok onze aandacht en zij is het gezicht van de nieuwe Triflex steelstofzuiger van Miele. Geïnspireerd door Audes vrijheid boven de wolken heeft het Duitse bedrijf een product ontwikkeld dat de combinatie van flexibiliteit, kracht en snelheid in een stofzuiger opnieuw definieert. Ervaar 3 snoerloze stofzuigers in één geweldige innovatie, met net zoveel zuigkracht als de krachtigste stofzuiger met snoer van Miele.

En niet alleen wij vinden dat. De Miele Triflex H1 stofzuiger kreeg van kieskeurig.nl namelijk de FEB 2020 onderscheiding ‘Best Reviewed’. 

Miele Triflex stofzuiger

En dat zette ons aan het denken. Stofzuigers zijn altijd functioneel geweest, geen luxe-artikelen. Maar is het niet ironisch dat juist zulke functionele dingen zó óntzettend onhandig zijn? Het gevecht met draden, buizen en een lawaaiig apparaat dat je als een onwelwillend kind achter je aan sleept is jarenlang onze grootste ergernis geweest aan het huishouden. 

En precies al die  problemen worden aangepakt met de nieuwe Miele Triflex stofzuiger. Hij heeft geen draad, ziet er goed uit, is handzaam en helemaal niet zo lawaaiig. En kijk eens naar de specs… Er zijn verschillende versies van de Triflex  te koop,  maar allemaal zijn ze even praktisch en good looking

Lees ook: Dit wordt je favoriete nieuwe Netflix-hit!

De Triflex HX1 Vortex-technologie is in combinatie met de krachtige elektroborstel net zo krachtig als de sterkste stofzuiger met snoer van Miele. Een HEPA2-filter zorgt er bovendien voor dat zelfs de kleinste deeltjes worden tegengehouden. De verwisselbare VARTA Li-Ion-accu heeft een gebruiksduur tot 60 minuten. Voor een gebruiksduur tot 120 minuten4 heeft de Trifex HX1 Runner, Performance en Pro een tweede accu. De extra brede elektroborstel, vormt zich automatisch naar elke vloer en maakt een groter oppervlak in minder tijd grondig schoon.

Geef toe, als je dan toch een stofzuiger nodig hebt, dan toch wel zo’n cool ding als deze toch?!

Kijk voor meer informatie op de website van Miele.