SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

‘The Last Dance’ over Michael Jordan wordt jouw nieuwe Netflix-hit!

Gedurende de basketbalcarrière van Air Jordan draaide alles maar om één ding: winnen. Dit komt naar voren in de nieuwste docureeks ‘The Last Dance’ over de NBA-legende Michael Jordan. Vanaf vandaag te zien op Netflix.

Michael Jordan liet jarenlang glorieuze momenten zien op het basketbalveld. Daarnaast was MJ ook een bullebak, sloopkogel, eigenaar van een vulkanische wil om te winnen. Bij hem waren de miljoenen die er te verdienen waren bijzaak, hij wilde de beste zijn. Het gevoel dat hij uiteindelijk ook de beste was, zal voor hem fenomenaal geweest zijn. Jordan was een multi-atleet. Zijn elasticiteit, spectaculaire dunks, fenomenale lay-ups en vooral zijn airtime was fantastisch. Hoog tijd voor deze vette docu The Last Dance dus!

The Last Dance

In de docu draai je mee met het laatste seizoen van Michael Jordan voor ‘The Bulls’. Ondertussen geven flashbacks het volledige leven weer van His Airness, zoals Michael Jordan genoemd wordt. Als je eenmaal de bijzonderheid van Jordan’s doel begrijpt, het willen winnen, is al het andere logisch. Hij was als speler heroïsch, knettergek, veeleisend en moeilijk, maar als deze aspecten waren juist aantrekkelijk aan hem.

De titel is ontleent aan het dossier dat Bulls-coach Phil Jackson aan elke speler overhandigde voorafgaand aan het seizoen 1997-1998.

Seizoen ’97-’98

Een tv-ploeg volgde de Bulls gedurende het hele seizoen en de beelden daarvan waren tot nu toe nooit uitgezonden. Op de beelden zie je Jordan vooras boos. In The Last Dance komt vooral de pure kracht van Jordan’s persoonlijkheid naar voren.

In de docu zie je een His Airness van middelbare leeftijd nadenkend over zijn carrière. Zittend in het prachtig strandhuis onder het genot van een cocktail kijkt hij naar beelden op een tablet. Deze beelden laten onder andere het seizoen ’97-’98 zien.

De 10-delige documentaire is gemaakt door ESPN en is zondag in première gegaan. Elke keer zal de dag na de aflevering op ESPN te zien was, online komen op Netflix.

Vanaf vandaag staat de eerste aflevering van ‘The Last Dance’ online op Netflix.

Check hier de collab tussen PSG en Jordan!

Op de hoogte blijven van al het nieuws op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.