SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Met een gerust hart onder de lakens

Iedereen zou altijd met een gerust hart naar bed moeten kunnen en het huis achter kunnen laten. Ring kan dat je verzekeren, waarbij je zelf bepaald hoe groot je uitpakt. Dat doe je met het ruime assortiment van Ring. Zij hebben namelijk sinds kort een aantal nieuwe, handige producten toegevoegd. Het fijne aan het alarmsysteem, is dat alles gemakkelijk te bedienen is via de Ring app die op alle devices te gebruiken is. Hiermee kan je zonder zorgen onder de lakens of op vakantie.

Ring Video Doorbell Pro

Het alarmsysteem met alle apparaten van dien zijn dus gemakkelijk te bedienen met de Ring app. Zo krijg je direct een melding op je smartphone of tablet wanneer er een raam wordt geopend of iemand je woonkamer binnenloopt. Je kunt met behulp van het dashboard gemakkelijk alle aangesloten Ring-apparaten bedienen. En ben je nou in alle haast naar het buiten gerend en vergeten je alarm aan of juist uit te zetten? No worries, dit kun je gewoon vanaf het zonnige terras doen. Het assortiment van de apparaten van Ring is sinds kort ook nog eens uitgebreid om alle onzekerheden weg te nemen.

Video Doorbell Pro 2

De Video Doorbell Pro 2 van Ring is één van de nieuwe items. Het is dé deurbel van de toekomst. De Video Doorbell biedt een continue bescherming met 3D-bewegingsdetectie waarmee afstand, snelheid, grootte en richting kan worden waargenomen, voor nauwkeurigere bewegingsmeldingen. Dankzij de 1536p HD-video met zicht van top tot teen kun je meer zien van bezoekers en checken wie er voor de deur staat. Koppel een Chime of een apparaat met Alexa om overal in huis een melding te krijgen als je een bezoeker hebt.

Floodlight Cam Wired Pro

De Ring Floodlight Cam is een camera met geavanceerde bewegingsinstellingen. Hiermee kan je zien waar en wanneer iemand langs dat terrein liep. Met 1080p HDR-video en krachtige led-lichtstralen zie je duidelijker wat er gebeurt, of het nu licht of donker is. De beveiligingssirene biedt je extra gemoedsrust wanneer je die nodig hebt. De Floodlight Cam detecteert beweging op afstand en biedt de mogelijkheid om bewegingen rond je huis van bovenaf te volgen.

Stick Up Cam Battery

De Ring Stick Up Cam Battery is voor al de nodige beveiliging. Deze camera is binnen én buiten toepasbaar. Dankzij het draadloze ontwerp kun je het gebruiken waar je wil en verplaatsen als dat nodig is. Zet hem op een vlakke ondergrond om hem makkelijk te verplaatsen of bevestig hem op de muur voor een permanente oplossing. Met deze Stick Up Cam Battery ben je altijd verbonden met thuis.

Check het ruime assortiment en de nieuwe items nu op de website van Ring en verzeker jezelf van een gerust gevoel tijdens het slapen en voor wanneer je van huis gaat.

Stick Up Cam Battery
Floodlight Cam Wired Pro

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.