SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Met een gerust hart naar het stadion

Het is weer tijd voor een thuiswedstrijd van je favoriete cluppie. De hele stad loopt weer uit. Vrienden, families of gezinnen maken gezamenlijk hun weg naar het stadion. Het stadion is de plek van saamhorigheid, spanning, toewijding, maar bovenal het decor van het prachtige spelletje. Je wilt met een gerust hart je huis achter je kunnen laten. Op het voetbalveld is er namelijk al genoeg om je druk over te maken. Gelukkig is daar Ring! Met Ring blijf je altijd op de hoogte van de thuissituatie en hoef je je geen zorgen te maken wanneer je van huis bent.

Ring

Volledige controle

Uiteraard biedt Ring ook in andere situaties dan in het voetbalstadion of langs de zijlijn van de lokale voetbalclub rust. Bijvoorbeeld wetende dat je kind thuiskomt van school, of om een oogje in het zeil te houden op je huisdier of het gemak van een pakketje op afstand kunnen aannemen. Waar je ook bent: op kantoor of in de supermarkt, jij bent altijd in control met Ring.

All-in-one

Ring biedt met haar producten extra gemoedsrust. Van de allereerste video deurbel tot het Ring Alarm systeem, Ring biedt gebruikers een all-in-one oplossing voor huisbeveiliging, waardoor je jouw huis vanuit alle denkbare hoeken in de gaten kunt houden, allemaal vanuit één centrale locatie. De beveiligingsapparaten zijn van hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Stick Up Cam Pro, een flexibele, weerbestendige beveiligingscamera voor buiten die je precies waar nodig professionele beveiliging biedt met geavanceerde functies zoals 3D-bewegingsdetectie, HDR-video en Audio+. Of de Battery Video Doorbell Plus, waarmee je overal kunt communiceren met wie er voor de deur staat. De draadloze deurbel en beveiligingscamera heeft 1536p HD-video en zicht van top tot teen, zodat je geen bezoeker of pakketje hoeft te missen.

Met Ring kun je moeiteloos al je beveiligingsapparaten van zowel binnen- als buitenshuis met elkaar verbinden via de Ring app. Of het nu gaat om de hal, het tuinhek of de achterdeur, Ring werkt naadloos op elke locatie.

Ring Battery Battery Video Doorbell Plus
Ring
Ring Stick Up Cam Pro

Ring Protect

Naast de gratis services biedt Ring ook Ring Protect aan. Dit premium abonnement heeft tal van waardevolle voordelen als beelden gedurende 180 dagen terugkijken, foto-functie: zo wordt er een tijdlijn met foto’s verzameld die je opnieuw kunt bekijken, uitgebreidere meldingen, extra garantie en korting op volgende aankopen.

Ook met een gerust hart de deur uit? Neem vooral een kijkje bij Ring of schaf één van de beveiligingsapparaten aan bij Amazon.