SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hiermee win je jouw volgende voetbalwedstrijd

Als voetbal-fanaten weten we allemaal hoe belangrijk het is om goed voor onze voeten te zorgen. Of je nu een professionele voetballer bent of gewoon een fanatieke toeschouwer, je voeten verdienen de beste verzorging. En dat is precies waar Carpe Diem Beds om de hoek komt kijken met hun exclusieve pantoffels.

Geef je voeten heerlijk rust met Carpe Diem Beds pantoffels

Gemaakt van hoogwaardige Australische schapenvacht, bieden deze pantoffels het ultieme comfort en warmte voor vermoeide voeten na een lange dag op de tribune of op het veld. Met een bijpassende rubberen zool, bieden onze pantoffels ook de extra grip die je nodig hebt om veilig en comfortabel te lopen.

Beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder het klassieke zwart en warm wit, maar ook het gedurfde zachtroze en warm grijs, bieden hun pantoffels ook de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te laten zien, zelfs als je thuis ontspant. En als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een voetbalfan, dan is deze Carpe Diem Beds pantoffels-box het antwoord.

Heerlijke pantoffels

Geef je voeten de behandeling die ze verdienen en geniet van het gevoel van onze pluizige pantoffels op je voeten. En als je klaar bent met ontspannen, vergeet dan niet ons wasvoorschrift te volgen om ervoor te zorgen dat je pantoffels altijd in topconditie blijven. Wasbaar op wolprogramma met speciaal wasmiddel voor wol en niet in de droogtrommel. Met Carpe Diem Beds pantoffels aan je voeten, ben je altijd klaar voor de volgende wedstrijd.

Heb je het ook al gehoord van de meest geheime en grootste voetbalcompetitie ter wereld? Hier lees je welke geheimen er allemaal achter de veelbesproken Super League schuilen! Een tweespalt tussen de grootste clubs van de wereld. Wint het geld het van de passie voor het eeuwige spelletje?