SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Memphis Depay lanceert allereerste album

Memphis gaat hard! Onlangs bracht hij nog een kledinglijn uit genaamd MDC. Nu staat Memphis weer in de spotlight met zijn allereerste album: ‘Heavy Stepper’. 

Sinds 2018 is Memphis Depay serieus EP’s aan het lanceren via Spotify en mensen weten de tracks goed te vinden. Met gemiddeld meer dan 100.000 luisteraars per maand mag hij zich niet alleen topvoetballer, maar ook topartiest noemen. Alles wat de nummer 10 van Olympique Lyonnais aanraakt lijkt in goud te veranderen. In 2019 was Memphis ook al te horen op het album ‘Broeders (Extended)’ van Broederliefde. In het nummer ‘Lange Jas’ is Memphis Depay te horen samen met de Rotterdamse mannen. 

Memphis Depay lanceert zijn allereerste album Heavy Stepper

Featuring 

Voor het album ‘Heavy Stepper’ heeft Memphis ook nummers opgenomen met gerenommeerde namen in de rapscene. Zo is de aanvaller op het nummer ‘From Ghana’ te horen met Rass King en Highlife-artiest Bisa Kdei. Memphis besloot dit nummer te lanceren met de Afrikaanse boys aangezien hij zelf ook Ghanese roots heeft. Zijn vader is namelijk van Ghanese afkomst. ‘Heavy Stepper’ is een album dat een verhaal vertelt over de Nederlander. Het al eerder gelanceerde ‘2 Corinthians 5:7’ is een verwijzing naar een vers uit de bijbel. Het vers staat voor ‘streven en strijden voor het geloof’. Je behaalt je doelen niet door stil te staan.

Overachiever

De titel van zijn album, en ook het eerste nummer ‘Heavy Stepper’, staat voor een overachiever. Een stepper is iemand die ten koste van alles zijn doel wil bereiken. Iemand die de klus klaart en soms ook gezien wordt als een geldmaker. In de track ‘4AM Palm Flow’ beschrijft hij het succes en wat het hem allemaal brengt. Zijn reizen rond de wereld in zijn privévliegtuig en ook zijn Lambo en sieraden passeren de revue. Wat ons betreft gaat deze lijst lekker op repeat!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.