SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De meest exclusieve tuinverbouwingen op een rij

Klaar om gasten te ontvangen in je tuin? Of kan het toch echt wel even een upgrade gebruiken? Laat je adviseren en helpen door The Green Contractors, dé expert op het gebied van hoogwaardige beplanting en groene oplossingen voor buitenruimtes. Voetballers zijn bij hen niet onbekend en transformeren dan ook graag hun tuin. Met hun deskundigheid en creativiteit werken ze samen met klanten om de perfecte tuin te creëren, of het nu gaat om een uitgestrekte villatuin of een stadsdakterras. Ze hebben zelfs projecten gerealiseerd buiten onze landsgrenzen, zoals een adembenemende Mediterrane tuin voor een karakteristiek landhuis in de Zuid-Franse Languedoc. Van prachtige olijfbomen tot geurige lavendel. Op zoek naar de meest exclusieve tuinverbouwingen? Neem een kijkje bij onderstaande parels ter inspiratie.

The Green Contractors verzorgt de meest exclusieve tuinverbouwingen

Villatuin aan het water

In het adembenemende project bij de villa aan het water, gelegen op een idyllische locatie omringd door smalle dijkjes en water, werden unieke uitdagingen overwonnen. De keuze voor een hoofdstructuur van blokhagen van Portugese laurier, groepen Rododendrons en hoogstam fruitbomen creëerde een prachtig en harmonieus geheel. Maar de moeilijke bereikbaarheid van de tuin vereiste innovatieve oplossingen. Vrachtvervoer over land was geen optie, dus werden beplanting en materialen over water aangevoerd. Er zijn namelijk geen exclusieve tuinverbouwingen die te ingewikkeld zijn.

Mediterrane villatuin

In het betoverende project bij het karakteristieke landhuis op een heuvel in de Zuid-Franse Languedoc hebben The Green Contractors met trots de regie genomen over de tuinaanleg. Onder de brandende zon werden zij geconfronteerd met logistieke uitdagingen. Het transport van volwassen beplanting, zoals olijfbomen, cipressen, citroenbomen, lavendel en rozemarijn, en andere materialen over smalle en bochtige weggetjes naar de bestemming bleek een ware onderneming. Dankzij de gestroomlijnde samenwerking met aannemers, hoveniers, zwembadspecialisten en elektriciens verliep het project voorspoedig. Het resultaat is een prachtige mediterrane tuin met zwembad, perfect passend bij het prachtig gerenoveerde huis in oude stijl.

Villatuin aan het water
Meditaraanse Villatuin

Villatuin in Bosch en Duin

In dit project namen de tuinspecialisten de uitdaging aan om de teleurstelling van de opdrachtgever over eerdere ontwerpen te overwinnen. Na grondige inventarisatie van de wensen, introduceerden zij een nieuwe ontwerper die een fris tuinplan creëerde. Vanaf de eerste presentatie raakte de opdrachtgever enthousiast en zag hij eindelijk zijn droomtuin tot leven komen. Vervolgens werd The Green Contractors gevraagd om niet alleen de uitvoerende partijen en leveranciers te selecteren, maar ook om het aanbestedingsproces en de begeleiding van de tuinaanleg op hen te nemen. Met de kennis en expertise waarover zij beschikken zorgden zij voor een volledige ontzorging van de opdrachtgever. Dit leidt tot excellente begeleiding bij de meest prachtige tuinverbouwingen.

Gooische villa Blaricum

Op een prachtige locatie in het betoverende Gooi bevindt zich een opvallende woning, ontworpen door een getalenteerde Belgische architect. The Green Contractors kregen de eer om passende beplanting te adviseren en de verdere aanleg van de tuin te regisseren. Een huis met een uniek karakter vraagt om beplanting die perfect aansluit bij de sfeer die het uitstraalt. Om een evenwichtige tuin te creëren, hebben zij gekozen voor een structuur van organisch gesnoeide vormen uit Taxus, Osmanthus, Hulst en Portugese laurier. Daarnaast zijn er grote groepen siergrassen, prairiebeplanting en een royaal, glooiend gazon toegevoegd. Met behulp van Vliegdennen en Eiken is er een prachtige verbinding gemaakt met de bosrijke omgeving.

Villatuin Bosch en Duin
Parktuin van de Gooische villa in Blaricum

Carré van Bloemendaal

In het prachtige Bloemendaal, aan de rand van de duinen, vindt de herontwikkeling plaats van een van de grootste en meest opmerkelijke Rijksmonumenten van Nederland. Het historische hoofdgebouw van het Provinciaal Ziekenhuis Meer en Berg wordt getransformeerd tot 44 exclusieve woningen, omringd door de weelderige natuur van Bloemendaal. The Green Contractors spelen een essentiële rol in het adviseren en begeleiden van de ontwikkeling en aanleg van de gemeenschappelijke openbare ruimtes. De beplanting speelt een belangrijke rol bij het vormgeven van het binnenterrein, terwijl zij ook de kopers begeleiden bij de ontwikkeling van hun privétuinen.

Lees nog meer over de speciale one-stop-shop werkwijze van The Green Contractors en hoe zij niet tegenover je, maar juist naast je het gesprek aangaan om ideale tuinverbouwingen te realiseren.

Carré van Bloemendaal