SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Meest bijzondere tatoeages van fashionicoon David Beckham

David Beckham staat niet alleen bekend om zijn geweldige voetbalkwaliteiten. De Engelsman steelt vaak de show met zijn looks en zit ook helemaal onder de tatoeages. Hoeveel de oud-Real Madrid speler er heeft? Meer dan 70! Dit is iets te veel om allemaal af te gaan en daarom hebben wij zijn vijf meest bijzondere huidtekeningen op een rij gezet.

Meest bijzondere tatoeages van David Beckham

Tattoo’s voor zijn familie

We beginnen het lijstje met een tatoeage die in zijn nek staat. Hier staan bij de middenvelder namelijk de woorden “Pretty Lady”. en dit wordt afgemaakt met een hartje. De Engelsman heeft de huidversiering laten zetten in 2015, toen zijn dochter vier jaar oud was. Een mooi gebaar van vader Beckham!

Zijn dochter is niet de enige die voor altijd op zijn lichaam zichtbaar is. Er is ook een tatoeage van zijn zoon en vrouw te zien. Zeker die van zijn vrouw mogen opvallend genoemd worden. En ja, we hebben het over meervoud. Op bijna elk lichaamsdeel is wel een verwijzing naar zijn vrouw, Victoria Beckham, te vinden. De meest bijzondere staat op zijn linkerarm. Hier staat Victoria in lingerie op zijn arm getatoeëerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Geloof en vrijheid komen naar voren

We gaan nu even kijken naar achter zijn oor. Hier zijn meerdere vogels zichtbaar en ook deze hebben een betekenis. Ze staan voor vrijheid en hierbij wil Becks duidelijk maken dat alles mogelijk is in het leven, zolang je er maar hard voor werkt. Dit heeft de 48-jarige zelf wel bewezen tijdens zijn voetbalcarrière.

Een van de meest opvallende lichaamsbedrukkingen staat in de achterkant van zijn nek. Hier heeft de fashionicoon een kruis met vleugels staan. De oud-voetballer is gelovig en daardoor komt deze tatoeage ook niet als een verrassing. Hij wil er mee laten zien dat hij waakt over zijn eigen kinderen. Om de tatoeage af te maken is de naam van zijn zoon, Romeo, eronder te zien.

Als laatste hebben we een tattoo die ook bij zijn oor zichtbaar is. De tatoeage is alleen erg dun gezet, waardoor het niet helemaal duidelijk is wat het betekent. Veel mensen, en wij ook, denken dat het gaat om een zonnestelsel. Kijk hieronder vooral even zelf of jij er toch wat anders uit kunt halen. Het is in ieder geval niet duidelijk wat de betekenis van de huidversiering is, maar misschien heeft David Beckham die zelf ook niet. Wij vonden het een plaatsje waard in deze top-5.

Eerder kijken wij al naar elf bizarre tatoeages van andere voetballers. Benieuwd over welke voetballers en huidtekeningen we het hebben? Check het nu!

Tatoeage van engel in de nek van David Beckham
Bijzondere tatoeages van David Beckham