SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Maximaliseer je voetbalprestaties

Als voetballer is het belangrijk om, zowel op als naast het veld, in topvorm te blijven. Het maakt hierbij niet uit of je professioneel of recreatief speelt. Je wil immers als geen ander de beste uithoudingsvermogen, snelheid en kracht hebben. Met als doel om zo goed mogelijk in de wedstrijd te presteren. Maar hoe doe je dit het beste? De Technogym Run biedt hiervoor een oplossing!

Technogym Run

Nooit meer last van blessures

De Technogym Run is een loopband van topkwaliteit die speciaal is ontwikkeld voor professionele sporters. Het biedt tal van functies en voordelen die specifiek gericht zijn op de behoeften van voetballers, waardoor het de perfecte keuze is voor jouw (pre)training.

De loopband heeft een uitstekende demping, wat betekent dat de impact op je gewrichten en demping wordt verminderd tijdens het lopen. Dit is van vitaal belang voor voetballers die vatbaar zijn voor blessures en hun lichaam willen beschermen tijdens intensieve trainingen. Naast dit heeft Technogym Run een speciaal ontworpen platform wat de natuurlijke beweging van het lopen nabootst, waardoor je een optimale loopervaring krijgt. Het is ook uitgerust met snelheids- en hellingsinstellingen, waardoor de training kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen.

Hightech snufjes

Ook is de loopband uitgerust met diverse technische snufjes. Het heeft een display dat een breed scala aan trainingsgegevens weergeeft, zoals afstand, snelheid, calorieverbruik en hartslag. Dit stelt je in staat om je voortgang te volgen en je trainingen te optimaliseren voor maximale resultaten.

Je hoeft je niet te vervelen tijdens het sporten, want de Technogym Run is uitgerust met tal van entertainmentopties. Denk aan een ingebouwde tv, muziekaansluiting en internetverbinding. Ideaal wanneer je de training wilt combineren met je favoriete tv-programma’s of muziek.

De Technogym Run is verkrijgbaar op de officiële site van Technogym.

De ultieme loopervaring!