SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Masterpieces

In ‘Masterpiece’ tellen we af naar het grote Fashion Player of the Year event en lichten we de partners uit die deze campagne mede mogelijk maken. In deze rubriek lichten we items of diensten uit die volgens ons een waar meesterwerk zijn. Items van hoge kwaliteit die lovende kritieken genieten.

Masterpieces

Duurzame Sloepen

Wil jij, net als vele andere, over de mooie meren en plassen van Nederland varen, maar dan op een duurzame manier? Duurzame Sloepen heeft in samenwerking met TU Delft een primeur. Duurzame sloepen heeft de allereerste duurzame sloep van Europa geproduceerd. De 3D geprinte sloep is gemaakt van PET-flessen en volledig duurzaam afgebouwd. Neem de Ds 635 als voorbeeld, deze ziet eruit als een prachtige klassieke sloep, maar is onwijs modern! Met de 3D geprinte romp, samen met de propel elektrische inboard motor is deze sloep voorzien van nieuwste snufjes, stijl en duurzaamheid!

Duurzame Sloepen

DAMI

Wil jij een stoel waar je relaxed de online meetings in kan doen? Dami heeft dé stoel voor jou! Om te beginnen is de Eetkamerstoel velvet fluweel Rose van Dami voorzien van ruim gevulde bekleding. Een zachte zitervaring is daardoor een garantie. Verder bieden de licht naar achter gebogen rugleuning en de hoge armleuningen steun waar nodig. De stoel is overigens ook multifunctioneel. De Rose kan in de eetkamer staan, maar is ook goed te gebruiken als bureaustoel. In een vergaderzaal of wachtruimte is deze stoel ook zeker niet misplaatst! De luxe meubelen van Dami combineren elegantie en hedendaags ontwerp op een manier dat het menig interieurontwerp naar een hoger niveau tilt. Alle meubelstukken die door Dami worden ontworpen, voldoen aan de hoogste maatstaven. Van de keuze voor de materialen tot aan het oog voor detail.

Eetkamerstoel velvet fluweel Rose

Amsterdam Hair Institute

Profvoetballers als Noussair Mazraoui en Jorrit Hendrix zijn als één van de actieve voetballers behandeld door het revolutionaire harttransplantatie bedrijf Amsterdam Hair Institute. Hiermee hopen ze het taboe rondom haartransplantaties uit de weg te ruimen en mannen er in de toekomst openlijk en eerlijk over kunnen praten. Samen met haar zusterbedrijf Hairworld Instanbul heeft de haartransplantatiebriljant al ruim veertien jaar ervaring en al meer dan 10.000 klanten gehad. De unieke FUE CT haartransplantatie is speciaal ontwikkeld voor het allerbeste resultaat. Dit zorgt voor een geweldig slagingspercentage en ben je verzekerd van succes.

Amsterdam Hair Institute

Ciclotte

Ciclotte is een symbool van het hedendaagse leven, waarin werk en vrije tijd, beweging en genot dezelfde ruimte innemen. Het doel van Ciclotte is om trainingsproducten te creëren die niet alleen nuttig zijn, maar ook voldoen aan een steeds meer gewilde behoefte op het gebied van design. Met de Ciclotte Bike zit je goed! Het design van de hometrainer is gemaakt van uitmuntende materialen zoals koolstof, staal en glasvezel. De nu iconische ronde vorm en het gebruik van carbon geven uitdrukking aan de sterke sportieve roeping van de fiets, die tijdens elke training tot uiting komt. Dankzij de nieuwe Multimedia-integratie kit, die bestaat uit een houder voor smartphones en tablets en een elektronische chip wordt het nóg leuker! De chip is ontworpen om de fiets via Bluetooth met elk mobiel apparaat te verbinden. Dankzij de kit is het mogelijk om te genieten van video- en muziekinhoud en routesimulatie via de Kinomap APP.

Ciclotte Bike Carbon

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.