SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Masterpieces

In ‘Masterpiece’ tellen we af naar het grote Fashion Player of the Year event en lichten we de partners uit die deze campagne mede mogelijk maken. In deze rubriek lichten we items of diensten uit die volgens ons een waar meesterwerk zijn. Items van hoge kwaliteit die lovende kritieken genieten.

Masterpieces

Een verfrissende champagne

In meer dan 100 jaar later, is er eigenlijk niet zo heel veel veranderd, maar er wordt wel meegegaan met de tijd. De boeren hebben nog evenveel respect voor de natuur en werken tegenwoordig zelfs volgend een duurzaam wijnbouwbeleid. Nog altijd doen zij hun werk met hartstocht, passie en liefde. En wij kunnen je zeggen: dat is te proeven! Onder leiding van keldermeester en wijnmaakster Elisabeth Sarcelet maatk Champagne castelnau verschillende stijlen Champagne. Hoe laat het ook is, waar je ook bent: er is altijd tijd voor een overheerlijk glaasje frisse Champagne. Drink als aperitief, of bij fingerfood als sushi, de Brut. Fris, zuur en het zet je smaakpapillen direct aan het werk. Wat de Champagne Castelnau Brut doet verschillen van de meeste Brut Champagnes? Normaal gesproken worde de Brut Champagnes zo’n vijftien maanden in de kelder gerijpt, maar Elisabeth Sarcelet kiest ervoor om dat maar liefste dubbel zo lang te doen. Extra veel smaak dus!

Cordier Wines

Vernieuwend, performance en klasse

De vernieuwde BMW 4 Serie Gran Coupé staat voor je klaar bij BMW-dealer Van Poelgeest. Natuurlijk heeft deze vernieuwde BMW zeker wat weg van zijn voorganger, maar als je goed kijkt zie je dat hij weldegelijk gegroeid is. Niet alleen wat betreft haar performance, maar ook op basis van haar uiterlijk. Zo is het model 4.783 millimeter lang, 1.852 millimeter breed en 1.442 millimeter hoog. Deze aanpassingen gaan natuurlijk allemaal gepaard met een vergrote wielbasis van 46 millimeter. Qua esthetiek ziet de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé er weer uit als een monster. Met de extra grote, herkenbare dubbele nieren waar details aan zijn toegevoegd zoals smalle LED-koplampen en de actieve grill. Daarnaast zijn de frame loze ramen in de vier deuren en de Air Breathers die zich in de voorste wielkasten bevinden en zich langs de gehele carrosserie uitstrekken opvallende toevoegingen aan dit gloednieuwe model. Neem gerust een kijkje in de showroom van Van Poelgeest!

BMW 4 Serie Gran Coupé met een hoofdletter 4

Levendig borrelen

Borrelen, uitgebreid tafelen én natafelen: zittend op de nieuwe MAJINTO geniet u op hoog niveau. De High Dining chair heeft de perfecte hoogte en biedt op deze manier comfortabel uitzicht op je omgeving. Zelfs op een balkon of loggia, waar een balustrade anders vaak het uitzicht belemmert. Het antracietkleurige aluminium onderstel garandeert een stevige en solide zit, het unieke Ardenza belt een ongekend zitcomfort, helemaal met de bijpassende kussens. Samen met de FARO High Dining Table straalt deze perfecte combi ongekende luxe en kwaliteit uit. Het FARO-tafelblad tekent fraai af en geeft een levendig geheel. Qua onderhoud en duurzaamheid kent FARO zijn gelijken niet en prolongeert daarmee in de unieke BOREK-collectie.

Borek Majinto

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.