SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Maak kennis met het nieuwe monster van BMW

Groen licht voor het BMW M model dat is ontworpen voor puur elektrisch rijplezier! BWM Group presenteert de derde, nog krachtigere en knappere modelvariant: de BMW iX M60. Met een piekvermogen van 455 kW, een maximaal koppel van 1.100 Nm en met een M specifiek afgestemd onderstel brengt hij een prachtig elektronische auto. Het is een combinatie van duurzaamheid, het design van een moderne Sport Activity Vehicle (SAV) en heerlijke rijeigenschappen door middel van zijn automatische besturing. De BMW iX M60 staat symbool voor een nieuwe vorm van verfijnde luxe, kracht en een sterk karakter.

BMW iX M60

Onze ervaring

Begin mei werden we uitgenodigd door BMW om de gloednieuwe BMW iX M60 uit te testen in Berlijn. Natuurlijk lieten we dat niet zomaar aan ons voorbij gaan. Met de prachtige auto knalden we over de Duitse autobahn en door de diverse routes van het Duitse landschap. Zeker op de snelweg ervaar je hoeveel kracht de auto heeft. De weggetjes binnendoor waren daarnaast ideaal om de comfort van de auto te ervaren. De massagestoelen, de allround geluidsinstallatie en de heerlijke wegligging zijn slechts een paar redenen waarom deze auto zo bijzonder is. Het was een prachtige ervaring.

Kracht en comfort

De nieuwe BMW heeft het grote en krachtige design van een moderne SAV en met de nauwkeurige details, geeft de auto een unieke uitstraling. Het ruimtelijke, hoogwaardige en innovatieve interieur helpt de bestuurder actief bij het concentreren op het rijden en biedt tegelijkertijd het comfort en genot van de ware luxe. De multifunctionele stoelen met comfortabele hoofdsteunen, het BMW iDrive Design met groot scherm, het zeshoekige stuurwiel en de nette hemelbekleding maken het rijden in de auto echt een groot plezier. Maar BMW Group streeft naar perfectie en maakt als finishing touch zelfs bediening met spraak en gebaren mogelijk. De standaardverwachtingen worden door BMW ook overtroffen door het volledige geluidssysteem, warmte comfortpakket voor- en achterin en actieve stoelventilatie.

Rijplezier pur sang

De ideale rijervaring is voor de BMW Group de eerste prioriteit en dat laten ze blijken. Allereerst weet je dat je met de groene motor al goed bezig bent en komt het qua luxe nergens te kort. Dan is de ultieme power die de elektronische motor heeft nog lekkerder. Vermogen, acceleratie, tractie en handling op het hoogste niveau. De uitgebalanceerde rijeigenschappen zorgen voor een onmiskenbare combinatie van spontane wendbaarheid en superieur comfort. Een volle hoogvoltage-accu van de BMW iX M60 rijdt maar liefs 575 kilometer en biedt het nieuwe oplaadsysteem tegelijkertijd zelfs de mogelijkheid om in 35 minuten van 10 tot 80 procent op te laden. Duurzaam en krachtig en dat met ultiem comfort. Check de prachtige release op de site van BMW.

BMW iX M60 5
BMW iX M60 3

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.