SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Luxueus buitenleven: de perfecte loungeset

We zitten midden in de Nederlandse zomer en dat betekent weer heerlijke zomeravonden met dineren en borrelen, zonnen in de tuin of een boek lezen onder de ondergaande zon. Onmisbaar is een comfortabele plek om van deze zomerse bijkomstigheden te genieten. Wij lichten voor jullie de ideale loungeset van Borek uit! Zo kan jij ontspannen en luxueus de zomer door.

Borek Deauville

Of je nu een grote tuin hebt, een wat kleiner formaat of een balkon: de nieuwe luxe loungeset Deauville van Borek is zo gemaakt dat je de modules kunt combineren zoals je wilt. De stevige materialen – een modern aluminium onderstel, een robuust rope en de kwalitatief hoogwaardige kussens – geven allure aan het buitenleven en gaan bovendien jarenlang mee.

Eindeloos variëren

Deauville heeft zeven modules waardoor men eindeloos kan combineren en variëren. Bijvoorbeeld een loveseat en een chaise longuemodule, verkrijgbaar in verschillende varianten. De modules zijn hierdoor te combineren tot een grote loungeopstelling, maar ook tot een compactere opstelling. Voor iedere persoon, tuin of balkon de ideale invulling dus. Je maakt de opstelling helemaal compleet in combinatie met een mooi buitenkarpet en een bijzettafel onder je overkapping, parasol, aan het zwembad of in het poolhouse.

Borek Deauville
Borek Deauville

Design

Studio Borek heeft de Deauville ontworpen met ronde vormen: een vormgeving die je ook vaak ziet in eigentijdse interieurs. Dit zorgt voor een cosy uitstraling. Verder zijn de kussens zo ontworpen dat deze tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Geen gesleep met kussens meer dus. Naast praktisch zijn de kussens erg comfortabel om op te zitten. Vanwege het relatief lage gewicht zijn deze ook gemakkelijk te verplaatsen.

Net zo enthousiast als wij geworden? Neem een kijkje bij Borek.