SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Luxe, duurzame investering

Maak kennis met Liv Retreats: een dynamisch, snelgroeiend bedrijf dat de snelst groeiende sector voor binnenlands toerisme in het Verenigd Koninkrijk herdefinieert. Met een strategische focus op parken en software ontwikkelen we ons om te voldoen aan de veranderende behoeften van vakantiegangers in het Verenigd Koninkrijk. Bij Liv Retreats combineren we luxe en duurzaamheid en creëren we toevluchtsoorden die prioriteit geven aan de gezondheid en het welzijn van onze gasten. In een wereld die zich steeds meer bewust wordt van klimaatverandering en na de periode van COVID-19, spelen we in op het verlangen van de moderne consument naar off-grid ervaringen.

Liv Retreats

Het gevarieerde aanbod loopt van detox- en holistische retraites, ultramoderne spafaciliteiten tot aan bedrijfsevenementen, waarmee we nieuwe hoogten in gastvrijheid bereiken en de ideale mogelijkheid voor een staycation bieden. De locaties zijn strategisch kozen in de buurt van populaire bestemmingen aan de kust en de locaties op het platteland hebben een korte reistijd naar de populaire steden, op deze manier bieden wij onze gasten een gemakkelijk weg uit het stadsleven. En dat doen wij met veel aandacht voor duurzaamheid met de integratie van zonnepanelen voor accommodaties en opladers voor elektrische auto’s voor gasten. Hierdoor worden de bedrijfskosten verlaagd en krijgen milieubewuste klanten een meerwaarde.

Het portfolio van parken en ultramoderne faciliteiten biedt investeerders een unieke mix van winstgevendheid en duurzaamheid. Live Retreats zet nieuwe maatstaven in de branche en levert lodges die 20% beter presteren dan de huidige bouwvoorschriften. Hoe? Door ter plekke gebruik te maken van hernieuwbare energie. Onze nieuwe lodges geven prioriteit aan efficiënt gebruik van hulpbronnen door het water- en stroomverbruik te verminderen, wat zich vertaalt in aanzienlijke besparingen op de energiekosten.

Door te investeren in Liv Retreats ben je betrokken bij een welvarende onderneming in een bloeiende sector. Onze toewijding aan duurzaamheid, superieure voorzieningen en diversificatie van inkomsten garandeert een aantrekkelijk rendement op uw investering en potentieel voor toekomstige groei. De kwaliteit en omvang van onze faciliteiten stellen ons in staat een hogere prijs per nacht te vragen, waardoor we onze gasten een ongeëvenaarde waarde kunnen bieden. Deze inkomstenverhoging vertaalt zich direct naar een hogere aandeelhouderswaarde, wat onze toewijding aan het leveren van superieure rendementen weerspiegelt. Bovendien is onze bedrijfsstructuur zo ontworpen dat we een gemakkelijke exit-strategie voor investeerders bieden.