SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Luister nu de Life After Football-playlist!

Vandaag lanceert Life After Football haar nieuwste Spotify-playlist. We starten met een lijst van zestien tracks, geselecteerd door ons. Hierna is het de beurt aan jullie. Welke artiesten verdienen een plekje in de Life After Football Playlist en met welk nummer? Wij voegen ze vervolgens toe en zo creëren we samen met jullie de ideale playlist.

In maart lanceerde Life After Football al een succesvolle LOCKDOWN-playlist, maar vanaf nu gaan we het niet alleen doen. We doen een beroep op jullie goede muzieksmaak en uiteindelijk zullen wij de afspeellijst-waardige nummers eruit filteren en toevoegen. Heb je tijdens het thuiswerken of onderweg al zo vaak dezelfde nummers uit dezelfde afspeellijst gehoord? Elke week voegen wij drie nummers toe die door jullie zijn ingestuurd. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je alleen de echte goede nummers zult horen. Mocht je een track graag uit de afspeellijst verwijderd zien worden? Dan kun je dit natuurlijk ook altijd laten weten. We kunnen echter niets beloven.

Aftrap

Zoals gezegd zullen wij eerst een aantal nummers selecteren. Nu kun je al driekwartier genieten van artiesten als AJ Tracy, NLE Choppa, DaBaby en Tory Lanez. Valt het nummer wat jij graag toegevoegd ziet worden niet helemaal binnen het genre? No worries, wellicht vinden wij het een mooie aanvulling op het totaalplaatje. Hier gaan we dan, dit zijn de nummers waarmee we de Life After Football-afspeellijst aftrappen!

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.