SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Listen up: de Samsung Galaxy Buds+

Vier maanden geleden evolueerden de Samsung Galaxy Buds in de Samsung Galaxy Buds+. Voor Life After Football dus hoog tijd om te testen of de nieuwe Buds dat plusje echt verdienen.

Zoals jullie weten houden wij ons bezig met fashion, lifestyle, maar voornamelijk voetbal natuurlijk. In tijden van de coronacrisis hebben we veel stilgezeten en dus is het hoog tijd om weer lekker te gaan sporten. Lekker buiten aan de slag met een bal en je nieuwste tricks oefenen, zodat je komend seizoen alle tegenstander zoek speelt. Terwijl je buiten uren aan het hooghouden bent, is er niets lekkerder dan ondertussen een lekkere beat te horen. De Samsung Galaxy Buds+ zijn draadloos en stijlvol en daarom helemaal geschikt voor deze bezigheid.

Must have

Niet alleen tijdens het hooghouden zijn de oortjes nuttig, ook tijdens het rondje hardlopen, je workouts of simpelweg tijdens het studeren of werken zijn ze ideaal. Werken op een druk kantoor kan soms wel eens frustrerend zijn. Maar hiervoor kun je de unieke Ambient modus gebruiken. In deze modus blijf je muziek horen, maar hoor je het ook wanneer een collega jou nodig heeft.

Vette features

Hoe lekker zijn die gadgets die super handig zijn, maar nog iets extra’s bieden? Ook de Buds+ hebben zo’n feature. Voor deze oortjes is er een samenwerking met Spotify opgezet en dit heeft een unieke touchbediening opgeleverd. Zo kun je het nummer afspelen waar je gebleven was door lang op de oortjes te drukken. Verder hebben de Buds+ niet één of twee, maar drie microfoons. Hierdoor is je geluidskwaliteit altijd hoog en is het ook zeker handig voor tijdens het handsfree bellen.

De nieuwste Buds gaan volledig opgeladen 11 uur lang mee en via de bluetooth functie kun je ze koppelen aan je laptop, smartphone of smartwatch.

Je koopt de Samsung Galaxy Buds+ op www.samsung.com

Wil je gelijk luisteren met je Buds+? Luister dan hier naar ”De 11” voetballers die een ode hebben gekregen van hun fans door middel van een liedje.