SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Limited Edition van deze indrukwekkende BMW M5

BMW Motorsport legde 35 jaar geleden het fundament met haar BMW M5. Om dit te vieren komt er een jubileumuitvoering op de markt, een heuse krachtbron.

Het begon 35 jaar geleden met de eerste BMW M5, het fundament voor het segment zoals we hem nu kennen. De eerste high-performance sedan combineerde de rijdynamiek van een sportauto met het comfort en de functionaliteit van een premium sedan. Een ongekend vermogen, maar toch classy.

In zes modelgeneraties heeft de Duitse autofabrikant de M5 verbeterd, zonder het karakter van de high-performance sedan aan te tasten. Een indrukwekkende carrière tot dusver. Het begon met de 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Het hoogtepunt van de M5 is de Competition. Een absolute alleskunner, de spelverdeler onder de auto’s.

Exclusief

De jubileumuitvoering kent exclusieve BMW M5 Individual-onderdelen en is het pareltje onder de M5-modellen. 35 jaar geleden scheurde je al in deze sporteditie over de snelweg. Vandaag de dag is het tijd om de herkenbare functionaliteit in een verbeterde uitvoering te ervaren. De speciale uitvoering wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 350 stuks en is vanaf juli dit jaar leverbaar.

Het uitgangspunt voor deze uitvoering is de BMW M5 Competition, waarvan de raceauto-achtige prestaties een nieuwe dimensie geven aan de sedan. Dat is te danken aan de V8-motor met M TwinPower Turbo techniek, het vermogen van 460 kW (625 pk) en het maximumkoppel van 750 Nm, gecombineerd met de bijzonder snelle reacties van de motor op het gaspedaal, het extra sportief afgestemde onderstel, de vierwielaandrijving M xDrive en het actieve M differentieel achter.

Met deze krachtpatser kan je samen met je teamgenoten achterover leunen door ongekend comfort en toch razendsnel op locatie zijn om je voor te bereiden op de wedstrijd van het jaar. De jubileumuitvoering maakt ongetwijfeld indruk, nu jij nog met je voetballende kwaliteiten. Kicksen aantrekken en je persoonlijke tegenstander zoekspelen!

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.