SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football test gloednieuwe BMW X6 M

Weer een nieuw kunststukje van BMW dat op ieder terrein uit de voeten kan. De binnenkant is net zo belangrijk als de buitenkant van de auto en dit wilden wij van Life After Football natuurlijk met eigen ogen eens testen. Check hier onze mening over de BMW X6 M.

Sport meets luxury

Op het allereerste gezicht ziet de BMW X6 M er sportief uit met de langzaam dalende daklijn. Deze eindigt in een sportief vormgegeven achterkant. Bij het openen van de deuren valt gelijk het luxe interieur op. Het materiaalgebruik en de M-details geven de auto een hele sportieve uitstraling. Verdere hoogtepunten aan de auto zijn de exclusieve en welbekende BMW ‘Iconic Glow’ nierengrille en de enorme 22 inch lichtmetalen M-velgen. Het instrumentenpaneel is met leer bekleed net als de sportstoelen van de bestuurder en voorpassagier.

High-performance

Grote jongen als je je hartslag laag weet te houden, want is het niet met het design van de auto, dan zorgt de power wel voor een verhoogde hartslag. De BMW X6 M accelereert in 3,8 seconden van 0 naar 100 km/h en zit op 200 km/h binnen 13,2 seconden. Dit komt mede door de krachtigste motor in een standaard BMW productiemodel. De high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor is uitgerust met twee TwinScroll turbocompressoren, hogedrukinjectie en Valvetronic. Dit zorgt ervoor dat de auto indruk maakt op zowel de weg als het circuit. De turbomotor heeft een inhoud van 4,4 liter en 460 kW (625 pk). Je hebt overigens de keuze uit benzine- of diesel- aandrijving. 

De gloednieuwe auto is sinds maart te bestellen in de BMW X6 M vorm of de BMW X6 M Competition, check het hier.

Benieuwd wie statistisch gezien de beste spelers uit de Europese competities zijn? We hebben 11 spelers op een rij gezet die de minste wedstrijden verloren gedurende hun carrière. Er staan in ieder geval een paar verrassende namen tussen! Lees hier het hele artikel.