SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football Playlist luidt de zomer in!

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Afgelopen week voegden we zomerse vibes toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Deze zomer willen we allemaal lekker swingen en genieten van het goede weer. Afgelopen week brachten we je al in zomerse sferen door heerlijke vibes aan onze afspeellijst toe te voegen. Jullie vroegen om meer zomerse nummers. Daarom hebben we besloten om deze week de nieuwe tracks Come Online van Chivv en Rollin’ van Mist toe te voegen aan de Life After Football Playlist! Beluister de nieuwe tracks en laat jouw zomer een succes worden!

Chivv – Come Online

Chyvon Pala, beter bekend als rapper Chivv, lanceerde afgelopen week zijn nieuwe nummer Come Online. De Amsterdamse rapper maakte een lange tijd deel uit van de rapformatie SBMG, totdat de groep uit elkaar viel. Frontmannen Chivv en Henkie T besloten beide hun eigen pad te bewandelen en hun carrière individueel voort te zetten. In de tussentijd heeft Pala al verschillende succesvolle tracks gelanceerd, waaronder Anoniem en Mucho Dinero. Voor zijn nieuwste track Come Online, dook Chivv de studio in met Jonna Fraser, Jandro en Diquenza. De aankondiging van het nummer was groots via Instagram, maar de hoge verwachtingen zijn zeker waargemaakt!

Mist – Rollin’

Rhys Thomas Sylvester, beter bekend als rapper Mist, bracht afgelopen weekend zijn nieuwe track Rollin’ uit. Voor deze track dook de rapper uit Birmingham de studio in met de Nigeriaanse raplegende Burna Boy. Het duo maakte veel indruk op ons en mag daarom absoluut niet ontbreken in de Life After Football Playlist. Dit nummer zorgt ervoor dat de zomerse vibes in onze afspeellijst voortgezet worden. Voor de visuals reisde Mist samen met zijn crew af naar Lagos om Burna Boy te vergezellen voor een losbandige, non-stop adrenalinestoot. De feestelijke sferen van dit nummer maken jouw zomer compleet!

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.