SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football heeft eigen NFT!

De NFT-markt is in een aantal maanden tijd gigantisch gegroeid. Waar in eerste instantie velen hun vinger moeilijk konden leggen op het fenomeen non-fungible token (NFT), geniet het concept momenteel enorme populariteit. Hoog tijd voor Life After Football dus om hier zelf ook op in te stappen en dat doen we niet geheel geruisloos! 20 maart gaat het Formule 1-seizoen weer van start en de liefhebbers kunnen al genieten van het gehele circus wat rond het event hangt. Je kunt nu echter weer een stukje dichterbij komen door GP Metaverse. De ontwikkelaars van het virtuele raceautocollectie laten je deel uitmaken van van een exclusieve community met vele voordelen.

GP Metaverse

GP Metaverse

Het is een langdurig project en het is heel lang stil gehouden in verband met copycats, maar het is nu eindelijk zo ver. De collectie biedt 10.000 NFT’s, waarbij elke houder van GP Metaverse Car (GPMC) toegang heeft tot een exclusieve community en prijzen, evenals de kans om een uitnodiging voor Monaco te winnen voor een jachtfeest en motorsportevenementweekend. De collectie is grofweg gecategoriseerd in 2 – 1.000 speciale livery-auto’s en 9.000 unieke auto’s, elk pakket heeft verschillende voordelen en functies. De visuals en performances van de unieke auto’s kun je zelf aanpassen, waardoor je jouw persoonlijke virtual car creëert. De eerste 1000 speciale livery-auto’s zijn speciaal vormgegeven voor geïnteresseerde merken, bedrijven en influencers.

Life After Football unieke NFT

Life After Football Racecar

Je kunt het zien als de Pokémon-kaarten van vroeger. Er zijn een aantal unieke auto’s die het meeste waard zijn. Zo beschikt huidig IndyCar en voormalig Formule 1-coureur Romain Grosjean bijvoorbeeld over zijn eigen unieke auto NFT met tokennummer #0008. Het nummer waarmee hij over het algemeen racet in de autosport. Nu krijgt dus ook Life After Football haar eigen NFT. Een raceauto met een hoge performance en strakke visuals zoals we dat kennen. Het zal lastig worden om onze auto te verslaan en dus vragen we je deel te nemen aan de community! De eerste drop van 555 cars zijn beschikbaar vanaf zondag 13 maart 2022 om 15:00 uur.

Als lid van de GP Metaverse zie je maandelijks winacties voorbij komen en dat gaat van het winnen van merchandise tot aan de meest exclusieve jachtfeesten in de haven van Monaco in combinatie met een raceweekend. De metaverse zal ook een podcastserie hebben met discussies over motorsport, de nieuwste technologieën in de industrie en alles daartussenin, met 20% exclusieve inhoud alleen voor houders.

Jij kunt nu ook je eigen NFT in de GP Metaverse scoren! Ga voor meer informatie naar gp-metaverse.com en neem ook even een kijkje in de exclusieve community op Discord en Instagram.

Lees hier ook het verhaal achter David Ginola. Het voetbaltalent wat later als topmodel door het leven ging!