SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Levchenko wint Life After Football Footgolf 2022!

Onder het genot van een grote opkomst mochten de (ex-)profvoetballers weer de uitdaging aangaan met onze partners. Ondanks dreigende regenval bleef het droog en wist het zonnetje zelfs een aantal keer door te breken wat de dag compleet maakte. Na negen holes en twee fantastische activaties wist Evgeniy Levchenko zich te kronen tot winnaar van het Life After Football – Footgolf toernooi van 2022.

Golfcenter Seve had haar deuren weer wagenwijd geopend voor de vrienden van Life After Football. Niets stond een prachtig Footgolf-event meer in de weg. De zon brak zo nu en dan door, de ballen waren hard en de grasmat lag erbij als een biljartlaken. Kortom, nu was het aan de voetbalkwaliteiten van de deelnemers. De spelers druppelden langzaam binnen en onder het genot van een heerlijk kopje koffie van Illy werden de tactieken besproken. De officiële opening werd verricht door Life After Football-oprichter Regi Blinker. Hij stelde de teams voor en koppelde aan hen een prominente voetbalprof. Vervolgens was het aan de spelers zelf om te strijden om felbegeerde prijzen en natuurlijk het belangrijkste: de eer.

Sterk deelnemersveld

Alhoewel meedoen belangrijk is dan winnen, nam de intrinsieke motivatie om voor de winst te gaan toch zo nu en dan de overhand. Het deelnemersveld was dan ook niet mals. Mario Been, Kenneth Perez, Khalid Boulahrouz, Aron Winter, Shona Shukrula, Ruben Kluivert, Anass Salahh-Eddine, Michel Vorm, John van den Brom, Calvin Jong-A-Pin, Pierre van Hooijdonk, John van ’t Schip, Marciano Vink, Ragnar Oratmangoen, Gianni Zuiverloon, Orlando Engelaar, Denny Landzaat en Footgolf-expert Evgeniy Levchenko gingen onderling de strijd aan voor de titel van ‘Beste Pro’. Alle deelnemers zagen er tiptop uit met dank aan kledingsponsors Robey en Falke. En, zoals we mogen verwachten, ging het er weer zeer competitief, maar uiteraard sportief, aan toe. Na tien holes – plus de Schmidt Optiek-challenge als hilarisch bonusspel – werden de winnaars bekendgemaakt.

Michel Vorm op het Life After Football -event
Kenneth Perez op het Life After Football -event

Na een spannende ontknoping was het afwachten geblazen. De Footgolf-middag werd afgesloten met een drankje en de prijsuitreiking volgde. Grote winnaar van het Life After Football Footgolf 2022 toernooi was Evgeniy Levchenko. Zichtbaar geëmotioneerd nam hij de OMEGA Seamaster Diver 300m Axial Master Chronometer-horloge ter waarde van € 5.700,- in ontvangst. Dit horloge werd aangeboden door GASSAN Diamonds. Hij kon deze prachtige prijs echter niet accepteren en na een goedkeurend knikje van Eric Vanderhoeven, Brand Manager OMEGA Benelux, gaf hij aan het horloge te willen gaan veilen. De opbrengst zou hij doneren aan de stichting Breath Care for Kids om kinderen in Oekraïne een steun in de rug te bieden in deze zware tijd.

Best of the rest

De tweede plaats bij de pro’s was voor Marciano Vink en hiermee won hij een cheque ter waarde van €2.000,- aangeboden door Borek Outdoor Furniture. Gianni Zuiverloon streek voor het tweede jaar op rij de derde plaats op en kreeg een complete set luxe beddengoed van Carpe Diem Beds ter waarde van € 1.500,-.

Van alle deelnemers was Aron Winter de winnaar van de Schmidt Optiek-challenge, waar de deelnemers de bal met een visuele handicap zo dicht mogelijk bij het mikpunt moesten schieten. Hij wist de bal op nul centimeter afstand van het doelwit te plaatsen. Zo bleek hij zijn fantastische trap van weleer niet verleerd te zijn. Hij won een complete bril op maat van Schmidt Optiek ter waarde van €750,-.

Het GASSAN Diamonds/OMEGA team had gemiddeld het minste schoten nodig en legde daarmee beslag op de prijs van Beste Team. Zij gingen ervandoor met een waardebon ter waarde van €50,- bij Robey Sportswear om je volledig in het nieuw te steken. Vincent Heefer en John Verkuylen eindigden op gelijke hoogte en gingen er dus beiden met de prijs van Beste Amateur vandoor. Zij namen beiden een Illy Anniversary ESE & Ground inox ter waarde van € 699 en een Illy Melkopschuimer mee naar huis.

Life After Football feliciteert al onze winnaars en dankt al onze partners en deelnemers voor het mede mogelijk maken van Footgolf 2022. Het was een spectaculaire, sportieve en bovenal hele fijne dag.

Houd onze social media-kanalen in de gaten voor de aftermovie van het evenement.

Het nieuwe magazine met Henk Fraser op de cover is vanaf nu te verkrijgen op de webshop van Life After Football!

Ruben Kluivert actief op het Footgolf-event
Bal in water met Footgolf
Evgeniy Levchenko wint Life After Football Footgolf 2022!