SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Last minute idee voor Vaderdag van Acqua di Parma

De tijd dringt, over vier dagen is het Vaderdag. Ook al houd je zielsveel van je pap, een goed cadeautje voor hem kopen kost wat tijd. Acqua di Parma geeft bij dezen wel een aardige voorzet met hun Vaderdag geschenkset. Moet je deze voorzet alleen nog inkoppen.

Het luxueuze Italiaanse parfumhuis heeft een geschenkset samen gesteld met lekkere producten. De set bevat twee producten in handformaat. Het iconische art-decoflesje en een tube Colonia-douchegel zijn gemakkelijk mee te nemen op reis. Het Acqua di Parma Vaderdag cadeau beschikt over het juiste formaat om het mee te nemen in je handbagage. Het grotere cadeau is verpakt in een Parma-geel kleurige doos met het woord ‘papa’ vertaald in verschillende talen erop gedrukt. Deze woorden zijn verwerkt in een woordzoekerpuzzel om je op reis lekker te vermaken.

Acqua di Parma geschenkset Vaderdag

Acqua di Parma Vaderdag geschenkset – € 122

Ideale reismaat

Na een lange vliegreis kom je aan op een onbekend vliegveld in het buitenland. Een zakenrelatie staat je op te wachten om je hartelijk te ontvangen. Natuurlijk wil je een onuitwisbare indruk achterlaten en daar heeft Acqua di Parma op ingespeeld. Het luchtje van handformaat biedt je een frisse aankomst aan na zo’n lange reis. Het luchtje bestaat uit geuren van sinaasappel en bergamot tot aan lavendel en damascusroos. 

Vervolgens kun je even opfrissen in het hotel met de Colonia-douchegel. Deze douchegel geeft je een lekkere zachte huid en na afloop van het douchen ruik je ook nog eens lekker fris. Het zorgt ervoor dat je weer lekker ontspannen in je vel zit na zo’n lange rit.

Is dit het cadeau wat je aan je vader wil geven? Deze geschenkset is nu te koop via www.acquadiparma.com

Nog meer inspiratie nodig voor een Vaderdag cadeau? Ook hannah heeft een passend cadeau samengesteld. Check hun geschenkset hier.

Meer lezen over voetbal, fashion en lifestyle? Check dan onze Facebook en Instagram.