SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De nieuwste Ducati Streetfighter V4S, wij mochten hem testen

Liefhebbers hebben een tijdje moeten wachten op de nieuwe Ducati Streetfighter V4S, maar begin 2020 verscheen de Italiaanse schoonheid dan toch echt op de markt. Het wachten was het helemaal waard. Ducati trakteerde en vertrouwde, Life After Football met de gelegenheid om de beestachtige, sterke Streetfighter V4S te mogen testen.

De Streetfighter stond al in aanvalshouding bij aankomst bij Ducati Zaltbommel, wachtende op het startsignaal van de scheidsrechter. Als snel werd duidelijk dat de Ducati geen defensieve tactiek kiest, want aanvallen doet de Ducati Streetfighter V4S als geen ander. Met zijn 208 pk vermogende v4 motorblok en een nettogewicht van 200kg is deze motor de absolute koploper in het “naked bike” segment. De Streetfighter is in de basis de naked versie van de Panigale V4. Dat de Italianen oog hebben voor design en stijl wisten we natuurlijk al langer, maar Ducati heeft qua uiterlijk echt een prachtige, complete, nieuwe motorfiets van de Streetfighter gemaakt. De Italianen hebben zich in het Ducati Style Center laten inspireren door “The Joker Face”. Eind resultaat: minimalistische full-LED koplamp die naadloos aansluit op het karakter van de Streetfighter.

Koplampen Ducati Streetfighter V4S

Comfort

Voor motorrijders is het een must om lekker te zitten. Door de wat lager geplaatste stepjes zit je na het opstappen direct in een comfortabele houding. Daarnaast kennen we natuurlijk dat brede, lekker in de hand liggende stuur. Boven het stuur vind je het fijne 5-inch dashboard van de Panigale terug. Op dit dashboard kun je alle elektronische hulpmiddelen zoals riding modes, launch control, traction control en nog veel meer naar je hand zetten.

Eyecatcher

Ducati heeft de Streetfighter winglets geven om het remmen en accelereren nog nét even iets soepeler te laten gaan. Eerlijk is eerlijk, het geeft je echt het gevoel alsof je op een Moto GP motorfiets zit. Die indruk krijg je al snel wanneer je een dag met de Streetfighter over de Nederlandse wegen rijdt. Het aantal nekkendraaiers is dan ook niet op twee handen te tellen. Mocht het je lukken om de Streetfighter binnen de maximale Nederlandse snelheden weten te houden, dan zal dat aantal nog sneller oplopen. De Italianen hebben met de Ducati Streetfighter V4S een absolute beauty op de markt gebracht. Qua design, kwaliteit, uitrusting en performance is dit een motor van het allerhoogste niveau.

Voor de volledige specificaties en prijs ga je naar www.ducati.com.

Ben je benieuwd in wat voor auto’s onze (ex-)eredivisiespeler rijden? Check het hier!