SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Laatste loodjes van Dry January met Desperados 0,0!

Desperados lanceert haar eerste alcoholvrije biertje. Het nieuwe biertje is bewust geïntroduceerd in de eerste maand van het jaar. Met de Desperados Virgin 0.0% steunt moederbedrijf Heineken Nederland haar consumenten tijdens Dry January. Deze Virgin variant heeft een verfrissende smaak en geeft je die kick waar het merk om bekend staat.

Het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld komt met een Virgin variant. Na de succesvolle lancering in Frankrijk brengt Desperados het alcoholvrije biertje nu ook naar Nederland, België en Polen. Moederbedrijf Heineken Nederland zorgt ervoor dat de verfrissende smaak en kick waar Desperados bekend om staat niet verloren gaat. Tegelijkertijd wordt er met dit biertje ingespeeld op de toenemende vraag van de consument naar alcoholvrije producten. Desperados Virgin 0.0% zorgt voor goede vibes en gezelligheid in deze roerige tijd.

Desperados Virgin 0.0 om je Dry January succesvol af te ronden

Dry January

Heineken Nederland introduceerde het alcoholvrije biertje met een reden in januari. De maand waarin mensen over de gehele wereld er voor kiezen om geen alcohol drinken. Desperados helpt de consument met de Virgin 0.0% gemakkelijker hun goede voornemens vol te houden. Volgens de Marketing Manager van HNL kun je het hele jaar door genieten van het alcoholvrije biertje. ‘‘Of je nu met vrienden geniet van een zonnige avond op het strand, een te gek festival beleeft of wilt genieten van een heerlijk biertje tijdens een barbecue in de tuin, met Desperados Virgin 0.0% heb je altijd die verfrissende smaakbeleving’’, aldus de Koning (Marketing Manager HNL). 

Doe jij ook mee aan Dry January? Zo ja, dan willen wij van Life After Football jou heel veel succes wensen met de laatste loodjes. Gelukkig staan er dit weekend een paar mooie krakers in de Eredivisie op het programma. Je gaat een geweldige zondagmiddag tegemoet waarin alle Eredivisietoppers te bewonderen zijn in onderlinge duels. Pak je alcoholvrije Desperados erbij, geniet van de wedstrijden en dan kom jij deze maand zonder alcohol met gemak door! 

Desperados Virgin 0.0% is in Nederland vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn en zal later ook in de horeca en vanaf half maart bij andere supermarkten beschikbaar zijn.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue op de Life After Football-webshop!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.