SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kristalheldere thuisbioscoop-ervaring met Sonos Arc

Dat we momenteel vaker thuis zijn, is helaas een feit. Het creëren van een heuse thuisbioscoop komt dan als geroepen. En dat is makkelijker dan je denkt, zeker met de Arc van Sonos.

De Sonos Arc is een soundbar die jouw woonkamer omtovert tot een heuse bioscoopzaal. Je hoeft alleen nog maar zelf voor de popcorn en de drankjes te zorgen. De soundbar zorgt voor een breed geluidsveld en produceert een indrukwekkende bass. Elf hoogwaardige drivers, waarvan er twee omhoog zijn gericht voor 3D-geluid, produceren verbluffende details en een dramatische helderheid en diepte. Kristalheldere dialogen en dramatische details; het briljante geluid van Sonos Arc is afgesteld in samenwerking met Oscarwinnende mixtechnici. Zo wordt het akoestische profiel van de soundbar horizontaal en verticaal aangepast op de indeling van de ruimte waarin hij staat. Geniaal of geniaal?

Sonos Arc

Finetunen

Of je hem nou gebruikt voor geluid voor films, series, muziek of podcasts, via de Sonos-app finetune je de tonen van de Sonos Arc compleet naar wens. Zo is er een optie om de spraak te versterken, zodat stemmen nóg helderder klinken en in de nachtmodus worden die harde geluidseffecten gedempt. En dat scheelt weer ruzie met de buren. De Arc is verkrijgbaar in mat zwart en mat wit. De afgeronde grille van 270 graden en het naadloze design zorgen ervoor dat hij op in elk interieur past. Plaats de Arc voor een staande tv, of bevestig hem aan de muur met een speciale (apart verkrijgbare) muurbeugel. Een verbinding via HDMI eARC of ARC houdt de installatie eenvoudig.

Sonos Arc

De Sonos Arc kost  €899 en is te koop via www.sonos.com en deelnemende dealers.

Het iconische voetbalshirt van Nigeria is binnenkort weer verkrijgbaar. Check het hier

Meer lezen over voetbal, fashion en lifestyle? Check dan onze Facebook en Instagram.