SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Verzachtende kleedkamergeheimen

De kleedkamer is een heilige omgeving voor topsporters. Alles wat er binnen deze vier muren wordt gezegd en gedaan wordt eigenlijk vrijwel nooit met de buitenwereld gedeeld. We weten wel dat voetballers voorafgaand aan de wedstrijd de gekste rituelen erop na houden. Zo moet de een eerst zijn rechterscheenbeschermer aantrekken en heeft de ander de aparte tic om iedere medespeler persoonlijk succes te wensen. Maar wat zijn de rituelen na de wedstrijd? NIVEA helpt je om deze volledig eigen te maken!

Gezichtsverzorging voor mannen

Ook ná de wedstrijd

Na de wedstrijd is het belangrijk om alle inspanningen van je af te douchen en even te ontspannen. De NIVEA MEN Sensitive douchegel is de ideale bodywash voor mannen die een verzachtende douche willen met een intensieve verzorging van de gevoelige huid. De douchegel is geschikt voor het lichaam, gezicht en haar. Na een warme douche is het belangrijk dat de huid goed gehydrateerd is. De sensitive dagcrème is dermatologisch goedgekeurd en bevat ingrediënten zoals Kamille en Hamamelis wat huidirritaties voorkomt. De Sensitive dagcréme is ideaal voor dagelijks gebruik, heeft een verzachtende werking en trekt snel in. Deze crème bevat ook geen alcohol waardoor er geen branderig gevoel ontstaat. De deo van dezelfde lijn zorgt ervoor dat je fris ruikt. Ideaal wanneer je de business lounge moet bezoeken en partners en sponsors de hand zal schudden.

Beschermd in de zomer

Naast de dagelijkse huidverzorging is een goede zonnebrand een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat je huid beschermt blijft. Het biedt onmiddellijke UVA/UVB-bescherming en ondersteunt daarmee de huidbescherming. Ookal is het redelijk vaak bewolkt, de UV-straling gaat daar dwars doorheen en dus moet je daarop altijd goed voorbereid zijn. Dus of je nu op de tribune zit of op het veld staat, smeer je altijd goed in! Ook wanneer je op een welverdiende zonvakantie gaat of wilt gaan sporten met mooi weer, is het belangrijk om te blijven smeren want tijdens het sporten verbrand je het snelst! De NIVEA SUN Protect & Dry touch gel is een ideaal product. De huid blijft voor 48 uur gehydrateerd en houdt daarmee de vochtbalans op peil.

De NIVEA MEN Sensitive-lijn en de NIVEA SUN Protect & Dry lijn zijn te koop in de schappen van drogisterijen.

Check nu ook ons allerlaatste magazine, ISSUE 76! Hij is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop.

De ideale verzorgingslijn!
De sun care line voor de zomer!